Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025
10.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Α. Τηγανίτας – ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ στο cibum: Η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί μελλοντικό στοιχείο διαφοροποίησης των προϊόντων

ΑρχικήΝέαΟ Α. Τηγανίτας - ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ στο cibum: Η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί μελλοντικό στοιχείο διαφοροποίησης των προϊόντων
spot_img

Η δήλωση του Group Quality Systems & Certification Manager του ομίλου ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ
Αλέξανδρου Τηγανίτα στο cibum για την παγκόσμια ημέρα ασφάλειας τροφίμων. «Στους καταναλωτές πρέπει να προσφέρεις καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα, να είσαι πρέσβης της ελληνικότητας στο εξωτερικό και όλα αυτά να τα κάνεις με ήθος και ειλικρίνεια».


Ο όμιλος OΠTIMA ΑΕ αποτελεί κορυφαίο παραγωγό και διανομέα τυροκομικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχοντας στο χαρτοφυλάκιο brands όπως η Ήπειρος, Adoro, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι, Λεβέτι, Κατίκι Δομοκού, Λογάδι κτλ, ο όμιλος διατηρεί 3 παραγωγικές μονάδες, 2 εμπορικές εταιρείες, πρότυπη φάρμα γάλακτος και μια ομάδα εκατοντάδων συνεργαζόμενων παραγωγών σε μια από τις μεγαλύτερες ζώνες γάλακτος στην Ελλάδα.
 
Η ασφάλεια τροφίμων δεν αποτελεί μόνο απαίτηση του τελικού καταναλωτή, αλλά μελλοντικό στοιχείο διαφοροποίησης του προϊόντος και φυσικά μέρος της ταυτότητάς μας. Για το λόγο αυτό, το 2020 ξεκίνησε η υλοποίηση ενός φιλόδοξου διετούς πλάνου, με ριζική αναδιάρθρωση της Διεύθυνσης QA, ενοποίηση του Σύστηματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, προσθήκη νέων στελεχών, αναβάθμιση και εισαγωγή νέων προτύπων όπως BRC, FSMA, IFS, ISO 22000:2018, έμφαση σε Food culture και Food Defense, διατμηματικά σεμινάρια κτλ.
 
Από την ίδρυσή μας το 1974, πιστεύαμε, ότι στους καταναλωτές πρέπει να προσφέρεις καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα, να είσαι πρέσβης της ελληνικότητας στο εξωτερικό και όλα αυτά να τα κάνεις με ήθος και ειλικρίνεια.  47 χρόνια μετά πιστεύουμε, ότι η ασφάλεια τροφίμων είναι ένα από τα μέσα για να το πετύχεις…
EVEREST
ΛΟΓΑΔΙ

Δείτε επίσης:

EFSA: να καθορίζεται ο χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας ενός τροφίμου 

ΕΦΕΤ: Δημοσιεύτηκαν τα νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων με βάση την επικινδυνότητα 

- Advertisement -

Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

BREXIT: Πρακτικός οδηγός εξαγωγών στην Αγγλία. 

Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του 

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ 

Είναι επίσημο: Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν!

Ε.Ε.: Kατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή των κανόνων για τα πλαστικά μίας χρήσης

Η Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα της σιόρας Θεόπλαστης 

Κρούσματα κορωνοϊού στις επιχειρήσεις: κατά περίπτωση το «λουκέτο». 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Και επικίνδυνο και αηδία! Viral οι αναρτήσεις αυτών που τρώνε ωμό κοτόπουλο…

Μπερδεύουν αρχαίες θρησκείες, την διατροφή πριν ανακαλυφθεί η φωτιά, την vegan διατροφή και την υγιεινή διατροφή σε ένα σοκαριστικό ντελίριο χωρίς προηγούμενο

Κατεψυγμένα μπιφτέκια: Αναλύσεις εντόπισαν ανθεκτικά βακτήρια και καρκινογόνες χημικές ουσίες

Έρευνα αποκάλυψε ανθεκτικά βακτήρια, παθογόνους μικροοργανισμούς και χημικές ουσίες σε κατεψυγμένα μπιφτέκια.

10 θάνατοι από μολυσμένα αλλαντικά – Πως η εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να ανακάμψει

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων και νέα αυστηρά μέτρα ασφάλειας τροφίμων ανακοίνωσε η εταιρεία που προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μετά τους 10 θανάτους από λιστέρια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο