Η δήλωση του Executive chef της Point Hub Μίλτου Καρούμπα στο cibum, για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Σήμερα ο Chef πρέπει να θεωρεί συνεργάτη του, τον ειδικό επιστήμονα που ασχολείται με τα συστήματα ποιότητας και της ορθής βιομηχανικής πρακτικής».
Η Point Hub, ως συμβουλευτική εταιρεία σε επιχειρήσεις επισιτισμού εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διατάξεις για την ασφάλεια των τροφίμων.
Τα ασφαλή τρόφιμα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την υγεία του πληθυσμού για ένα υγιές αύριο.
Δείτε επίσης:
EFSA: να καθορίζεται ο χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας ενός τροφίμου
ΕΦΕΤ: Δημοσιεύτηκαν τα νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων με βάση την επικινδυνότητα
Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ
BREXIT: Πρακτικός οδηγός εξαγωγών στην Αγγλία.
Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του
Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ
Είναι επίσημο: Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν!
Ε.Ε.: Kατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή των κανόνων για τα πλαστικά μίας χρήσης
Η Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα της σιόρας Θεόπλαστης
Κρούσματα κορωνοϊού στις επιχειρήσεις: κατά περίπτωση το «λουκέτο».