ΑρχικήΝέαΑγρότεςΟι πατατοπαραγωγοί Κ. Νευροκοπίου δώρησαν πατάτες σε τρίτεκνες οικογένειες

Οι πατατοπαραγωγοί Κ. Νευροκοπίου δώρησαν πατάτες σε τρίτεκνες οικογένειες

1 λεπτά ανάγνωσης

Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει δεκάδες οικογένειες, καλύπτοντας βασικές ανάγκες κατά την εορταστική περίοδο

Σε μια έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Ομάδα Παραγωγών Πατάτας Κ. Νευροκοπίου προσέφερε σημαντική ποσότητα πατάτας στον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών της Π.Ε. Δράμας, στηρίζοντας ουσιαστικά τις τρίτεκνες οικογένειες της περιοχής.

- Advertisement -

Η παράδοση και η ταυτόχρονη διανομή της δωρεάς πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει δεκάδες οικογένειες, καλύπτοντας βασικές ανάγκες κατά την εορταστική περίοδο, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τον κρίσιμο ρόλο της τοπικής παραγωγής και των συνεταιριστικών φορέων στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής.

Εκ μέρους του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Π.Ε. Δράμας εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς την Ομάδα Παραγωγών Πατάτας Κ. Νευροκοπίου για την ευγενική προσφορά και τη συνεχή στήριξή της. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρότυπο συνεργασίας και κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινότητα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η «εισβολή» του Σκλαβενίτη στο έτοιμο φαγητό πιέζει την εστίαση – «Πιθανώς να δούμε λουκέτα», λέει ο Ι. Δαβερώνης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, Ιωάννης Δαβερώνης, μιλά στο Cibum για τον ανταγωνισμό με τους μεγάλους ομίλους, το κόστος λειτουργίας και τις πιέσεις που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία εστίαση.

EFSA: Πώς αλλάζει η αξιολόγηση της ασφάλειας των τροφίμων στην Ευρώπη

Τεχνητή νοημοσύνη, νέα τρόφιμα, μικροπλαστικά και One Health στις επιστημονικές προτεραιότητες της Αρχής