Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Προς συγχώνευση Goody’s, Everest, La Pasteria και Evercat

Νέος Leader στον χώρο της εστίασης - Τι προβλέπει το σχέδιο συγχώνευσης, που αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ

Καινοτομία: Baileys με γεύση μηλόπιτα, Smirnoff με γεύση μάνγκο και Captain Morgan με γεύση μήλου σε φέτες

Οι νέες κυκλοφορίες αλκοολούχων ποτών ενόψει Χριστουγέννων

Ρωσία: Άδεια ράφια στα supermarket – Ελλείψεις Βασικών αγαθών

«Οι πατάτες τελειώνουν, μόνο ένα κατάστημα τις έχει ακόμα. Το χοιρινό κρέας έχει σχεδόν τελειώσει. Δεν υπάρχει αρνί και σχεδόν καθόλου ψάρια»

Ψύξη υπό κενό: Σε ποια τρόφιμα είναι αποτελεσματική – πλεονεκτήματα

Η ψύξη υπό κενό είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος, σε σύγκριση με τη συμβατική μέθοδο ψύξης.

Alert-ΕΦΕΤ: Ανάκληση κρεατοσκευάσματος Ελληνικής εταιρείας λόγω σαλμονέλας

Πρόκειται για μπιφτέκι τύπου κεμπάπ κατεψυγμένο

Εστίαση: Κλειστά όλα τα εστιατόρια την προσεχή Τρίτη

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα.

Μασούτης: Δεν πωλείται στην CVC

Όπως ξεκαθάρισε ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, όχι μόνο δεν πωλείται αλλά σχεδιάζει και εξαγορές

Τουρισμός – Απολογισμός: Μερική επαναφορά το 2021 – Ισχυρή η ζήτηση για το 2022

Tα 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία παρουσίασαν τις υψηλότερες πληρότητες καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν. Όμως το 76% των ελληνικών ξενοδοχείων  ανήκει στις κατηγορίες 3, 2 και 1 αστεριών.

Μέλι Λεβάντας: Ένα νέο είδος μελιού ανακαλύφθηκε στη Δράμα

Κρατάει τις ιδιότητες της λεβάντας και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε τυροσίνη, η οποία είναι ευεργετική για το νευρικό σύστημα.

Action on Sugar: Μόνο 1 στα 20 παιδικά γιαούρτια περιέχουν χαμηλά επίπεδα ζάχαρης

Παραπλανητικές οι συσκευασίες με παραπλανητικοί οι ισχυρισμοί για την υγεία

Εντομοφαγία: Η Ευρώπη εγκρίνει τώρα και τους γρύλους ως New Food μετά τα σκουλήκια

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA - Το Αλεύρι και τα ζυμαρικά γρύλου

Δάπεδο βιομηχανίας τροφίμων: Η αξία της χρήσης χρωματικού διαχωρισμού

Ο κύριος σκοπός του δαπέδου στις εγκαταστάσεις παρασκευής τροφίμων είναι η συμμόρφωση με της απαιτήσεις ασφαλείας.

“Free – from”: Διεθνής έκθεση για λειτουργικά, vegan και βιολογικά – φυσικά τρόφιμα και συσκευασίες

Οδηγώντας το μέλλον των Vegan, φυτικών, απαλλαγμένων από, βιολογικών, λειτουργικών και υγιεινών τροφίμων και ποτών.

Ζελατίνη: Τι λέει η Ευρώπη για νιτροφουράνια και μεταβολίτες

Το αίτημα για έρευνα προέκυψε έπειτα από την ανίχνευση από τις ιταλικές αρχές της ουσίας ημικαρβαζίδιο (SEM) στη ζελατίνη, σε επίπεδα που υπερβαίνουν το τριπλάσιο του σημείου αναφοράς, όπως ορίζεται στον Ευρωπαϊκό κανονισμό

Βρετανία: Ανάκληση σολομού για αδήλωτη… γαρίδα

Οι γαρίδες που υπάρχουν στο προϊόν δεν αναφέρονται στην ετικέτα

Έρευνα – aquaponics: Κέφαλος μαζί με αρμυρήθρα και μαγιάτικο σε κλωβούς

Για πρώτη φορά ένα φυτό ανθεκτικό στην αλατότητα γνωστό ως Salicornia ή αρμυρήθρα καλλιεργήθηκε μαζί με γκρίζο κέφαλο

Ο Όμιλος Vivartia υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Π. Τσιφουρντάρη: "Όλοι μαζί, χωρίς ανισότητες, διακρίσεις και αποκλεισμούς, είμαστε πιο παραγωγικοί, είμαστε πιο ισχυροί"

Φυτρώνουν… εκεί που δεν τα σπέρνουν – “Επέλαση” μανιταριών στη Θεσσαλονίκη!

Η υγρασία και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες είναι οι κύριες αιτίες που φυτρώνουν μανιτάρια εντός του αστικού ιστού

EFSA: Το όριο της γλυφοσάτης στις εισαγωγές σόγιας

Δημοσιεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή η αιτιολογημένη γνώμη για τον καθορισμό της ανοχής στις εισαγωγές για το glyphosate στη σόγια

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο