ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΠελάτες ουρούν σε κατσαρόλα με ζωμό και η αλυσίδα εστιατορίων αναγκάζεται να...

Πελάτες ουρούν σε κατσαρόλα με ζωμό και η αλυσίδα εστιατορίων αναγκάζεται να αποζημιώσει 4.000 πελάτες – Απίστευτο βίντεο!

2 λεπτά ανάγνωσης

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων υποσχέθηκε να επιστρέψει τα χρήματα σε χιλιάδες πελάτες μετά το βίντεο με άνδρες να ουρούν σε ένα ζεστό ποτ που έγινε viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή.

Η αλυσίδα εστιατορίων Haidilao, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων της Κίνας, ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει χιλιάδες πελάτες μετά από περιστατικό όπου δύο άνδρες ούρησαν σε κατσαρόλα με ζωμό σε υποκατάστημά της στη Σαγκάη.

- Advertisement -

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου σε ιδιωτική αίθουσα του εστιατορίου και καταγράφηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε διαδικτυακά. Η Haidilao ενημερώθηκε για το συμβάν τέσσερις ημέρες αργότερα και, μετά από εσωτερική έρευνα, επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες στις 6 Μαρτίου, αναγνωρίζοντας ελλείψεις στην εκπαίδευση του προσωπικού της.

Το βίντεο προκάλεσε άμεση αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να εκφράζουν θυμό και αποστροφή για την αυθάδη παραβίαση της ασφάλειας των τροφίμων σε μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες εστιατορίων της χώρας.

- Advertisement -

Οι δύο 17χρονοι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία της Σαγκάης, ενώ η Haidilao υπέβαλε αστική αγωγή εναντίον τους.

Το εστιατόριο είπε ότι θα προσφέρει αποζημίωση σε κάθε πελάτη που εμπλέκεται σε περισσότερες από 4.100 παραγγελίες της αλυσίδας μεταξύ 24 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου, που ισοδυναμεί με πλήρη επιστροφή χρημάτων συν ένα εφάπαξ ποσό 10πλάσιο αυτού του ποσού.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Και στην Ελλάδα ανακλήθηκε με απόφαση ΕΟΦ συμπλήρωμα διατροφής (φωτογραφία)

Το προϊόν αποτέλεσε αντικείμενο ευρωπαϊκής ειδοποίησης RASFF και αποσύρθηκε από αγορές πολλών χωρών

Πατατάκια στο σινεμά: Όταν η Μαίρη ζήτησε πατατάκια ο Τάσος της εξήγησε για τους κινδύνους από το ακρυλαμίδιο

Μια βραδιά στο σινεμά γίνεται μάθημα ασφάλειας τροφίμων, για την ουσία που σχηματίζεται στα πατατάκια και έχει χαρακτηριστεί πιθανώς καρκινογόνος