ΑρχικήΝέαΠοια σουπερμάρκετ θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα - Ωράριο λειτουργίας σε...

Ποια σουπερμάρκετ θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα – Ωράριο λειτουργίας σε Βαρβάκειο και Ρέντη – Τι αποφάσισαν οι λαϊκές αγορές

2 λεπτά ανάγνωσης

Ποια σουπερμάρκετ θα λειτουργήσουν αύριο Καθαρά Δευτέρα και ποια όχι.

Τα περισσότερα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά αύριο Καθαρά Δευτέρα και αυτά που θα ανοίξουν θα λειτουργήσουν με περιορισμένο ωράριο.

- Advertisement -

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ των αλυσίδων Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Μασούτης, Κρητικός, Market in, ΑΒ Βασιλόπουλος (εκτός από τα ΑΒ Βασιλόπουλος του αεροδρομίου στα Σπάτα καθώς και τα AB Shop & Go).

Ανοιχτά θα είναι τα  LIDL και τα My Market. Τα LIDL, θα λειτουργήσουν από τις 07:45 μέχρι τις 14:00. Τα myMarket θα έχουν κάποια καταστήματα (όχι όλα) που θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Επιπλέον ανοιχτά είναι και τα OK MARKET, μίνι μάρκετ, παντοπωλεία, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία.

- Advertisement -

Η Βαρβάκειος αγορά θα λειτουργεί από τις 9 σήμερα το βράδυ μέχρι αργά το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, η Αγορά του Ρέντη από σήμερα το πρωί μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. Τέλος οι λαϊκές αγορές, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο, Καθαρά Δευτέρα, προσφέροντας στους καταναλωτές όλα τα απαραίτητα για το σαρακοστιανό τους τραπέζι σύμφωνα με ανακοίνωση ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.