ΑρχικήΝέαΠότε καταργείται η αποστολή SMS για τις μετακινήσεις

Πότε καταργείται η αποστολή SMS για τις μετακινήσεις

cibum team


«Είμαστε είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη κατάργηση», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης εξηγώντας πως με δεδομένο ότι από την προσεχή Δευτέρα ανοίγει η εστίαση, για την οποία δε θα χρειάζονται sms, είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να αποτελέσουν (τα sms) παρελθόν. Ωστόσο, όπως είπε, το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, θα ανακοινωθεί από τους αρμόδιους μέσα στις επόμενες μέρες.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι δεν έχει έρθει η ώρα να καταργηθεί το SMS στις μετακινήσεις. Ωστόσο, όπως είπε, τα SMS θα μπορούσαν να καταργηθούν τις επόμενες ημέρες αν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί.

- Advertisement -

Ο κ. Γεωργιάδης έθεσε επίσης «dealine» λέγοντας πως στόχος είναι όταν ανοίξει ο τουρισμός να μην υπάρχει το SMS αλλά και αυτό εξαρτάται από τους εμβολιασμούς.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική

Λούπινο σε αλεύρι, ψωμί και καφέ: Η ΕΕ ζητά εντατική παρακολούθηση αλκαλοειδών που συνδέονται με δηλητηριάσεις

Νέα ευρωπαϊκή σύσταση για το λούπινο μετά τις ανησυχίες για τοξικά αλκαλοειδή και περιστατικά δηλητηρίασης

Μακαρόνια με κιμά από… σκουλήκια: Έξαλλος το Τάσος στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Οι ευρωπαϊκές μελέτες για τρόφιμα με έντομα φέρνουν ένταση στο σπίτι του Τάσου και της Μαίρης, όταν η συζήτηση φτάνει στα μακαρόνια με αλεσμένα σκουλήκια και στο αλεύρι από γρύλους