Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
24 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρωτοβουλία της ΑΒ Βασιλόπουλος και της πρεσβείας των ΗΠΑ για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

ΑρχικήΝέαΠρωτοβουλία της ΑΒ Βασιλόπουλος και της πρεσβείας των ΗΠΑ για την γυναικεία επιχειρηματικότητα
spot_img

cibum team

Το ReGeneration με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζουν από κοινού, για πρώτη φορά, το ReGeneration FEMpowerment Initiative, μια δυναμική πρωτοβουλία με στόχο την ουσιαστική προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση των νέων επαγγελματιών.

To Πρόγραμμα αποτελείται από δύο θεματικούς πυλώνες:

  1. A) ⁠The Academy & B) The Masterclass Series

Τo ReGeneration FEMpowerment Initiative:Τhe Academy είναι μια ειδικά σχεδιασμένη Ακαδημία με έμφαση στην γυναικεία επιχειρηματικότητα με την πολύτιμη καθοδήγηση και επιμέλεια των Women on Top.

Μέσα από ένα ολιστικό πρόγραμμα διαδραστικών workshops, ομιλιών και εξειδικευμένης εκπαίδευσης, νέες επαγγελματίες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει 32 ώρες live virtual εκπαίδευσης σε ήπιες δεξιότητες και 10 δίωρα Capacity building workshops από το Women on Top ώστε οι υποψήφιες να αποκτήσουν τις απαραίτητες ανταγωνιστικές δεξιότητες και να εκπαιδευτούν σε χρήσιμα εργαλεία για τη δημιουργία καινοτόμων και βιώσιμων επιχειρήσεων. Τα workshops θα πραγματοποιηθούν 1-5/11 και 8-12/11, κάθε απόγευμα 17:00-19:00.

Η ακαδημία ολοκληρώνεται με one-to-one mentoring διάρκειας 3 μηνών μέσω του δικτύου μεντόρων που συνεργάζονται με το Women On Top.

Παράλληλα,το ReGeneration σε συνεργασία με το LinkedIn Learning έχει σχεδιάσει δύο tailor-made learning paths πάνω σε soft & entrepreneurship skills. Τέλος οι υποψήφιες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε 9.500 μαθήματα μέσω της πλατφόρμας Linkedin Learning.

Όλο το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Νέες γυναίκες ή άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες

Έως και 35 ετών

Με ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα

Να διαθέτουν ενεργή επιχείρηση ή να θέλουν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

 Enabling Partner

Η ακαδημία πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση του Women On Top, οργανισμού που στόχο έχει την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Σκοπό έχει να προσφέρει σε περισσότερες γυναίκες τις γνώσεις, το δίκτυο και τα εργαλεία για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Από το 2012 έχουν δημιουργήσει και παρακολουθήσει πάνω από 980 συνεργασίες mentoring προς όφελος άνεργων γυναικών, γυναικών που θέλουν να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση ή που θέλουν να εξελιχθούν μέσα σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα, γυναικών που θέλουν να επιχειρήσουν.  Επιπρόσθετα έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 1500 άνεργες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες γυναίκες σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης. Παράλληλα υποστηρίζουν εταιρείες και οργανισμούς στο όραμά τους να γίνουν συμπεριληπτικοί και ισότιμοι εργοδότες.

Περισσότερες πληροφορίες για τo Women On Top μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα