Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΠΕΤΕΤ δυναμικά παρούσα στην FOODEXPO 2022 με επιστημονική ημερίδα

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΗ ΠΕΤΕΤ δυναμικά παρούσα στην FOODEXPO 2022 με επιστημονική ημερίδα
spot_img

Οι Τεχνολόγοι Τροφίμων μέλη της ΠΕΤΕΤ ξανά στην FOODEXPO 2022 την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην Ελλάδα με περίπτερο και επιστημονική ημερίδα το Σάββατο 12/3/2022 11.00-14.30

FOODEXPO -Metropolitan Expo Center – Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL

- Advertisement -

Σάββατο 12/3/2022, 11.00-14.30

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
με θέμα: Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη

11:00-11:15 Προσέλευση- Εγγραφές
Εισαγωγή-Χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης , Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ

11:15-12:45 Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης
Συντονιστής: Παναγιώτης Μανιατέας ,Γ. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ

*Χρυσαυγή Γαρδέλη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ. Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α
*Δρ. Ειρήνη Πατέρα, Τεχνολόγος τροφίμων, Δ/ντρια Καινοτομίας & βιώσιμης ανάπτυξης
Elbisco
*Δρ. Μιχαήλ Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος ΤΕ –Περιβαλλοντολόγος Συντονιστής R&D (ΠΑ.Σ.Τ.Ι.)
*Δρ.Φωτεινή Σάλτα, Χημικός, σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ

12:45-14:15 Διατροφικές τάσεις-Καθαρή ετικέτα-Καινοτομίες
Συντονιστής: Μηλένα Μαργέλη ,Ε. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ

*Αστερία Σταματάκη, Κλινική Διατροφολόγος MSc, Υπ. διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.
*Μαριλίνα Τσετσώνη , Senior SRA Manager , Coca-Cola Co
*Μάκης Ρόκας , Γεωπόνος Msc- Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Polypan S.A.
*Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος τμ. Επιστήμης & Τεχνολογίας τροφίμων ΠΑ.Δ.Α.

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Θα δοθούν βεβαιώσεις

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα