Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση για Τεχνολόγο Τροφίμων στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση για Τεχνολόγο Τροφίμων στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"
spot_img

Aπό την εταιρεία μαζικής εστίασης Newrest ΕΛΛΑΣ

Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο του catering που δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους τροφοδοσίας και φιλοξενίας, συμπεριλαμβανόμενων της παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας στις αεροπορικές μεταφορές, αναζητά για το υποκατάστημά της, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Τεχνολόγο Τροφίμων.

Προσόντα:

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου τμήματος Διαιτολογίας ή Πτυχίο ΤΕΙ τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Ικανότητα γρήγορης εκμάθησης
  • Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω από πίεση χρόνου

Παροχές:

  • Σύμβαση αορίστου χρόνου, μετά από δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών
  • Πρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση
  • Δωρεάν κάρτα ΟΑΣΑ
  • Δωρεάν σνακ, καφές & γεύμα στο εστιατόριο προσωπικού
  • Πολλά είδη σε χαμηλές τιμές στο κυλικείο του εστιατορίου
  • Επιπλέον παροχές ανάλογα με την περίοδο απασχόλησης

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ένας νεκρός από ψαροκεφτέδες που πωλούνται σε Lidl και Coop στη Δανία

Μολυσμένοι με listeria ψαροκεφτέδες, προκάλεσαν επτά ασθένειες και έναν θάνατο.

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο