Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θησαυροί της Κορινθιακής Γης: Η συμβολή τους στον τουρισμό

ΑρχικήΝέαΘησαυροί της Κορινθιακής Γης: Η συμβολή τους στον τουρισμό
spot_img

Ημερίδα γευσιγνωσίας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου “Η Τριήρης”.

Στη σημασία του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παραγωγής στην τοπική οικονομία, αλλά και τη σημαντική συμβολή των εμβληματικών προϊόντων της Κορινθιακής γης στο τουριστικό προϊόν της χώρας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς, στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της ημερίδας με θέμα «Θησαυροί της Κορινθιακής Γης» που πραγματοποιήθηκε, χθες,  τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου (ΣΕΑΚ).

- Advertisement -

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ σημείωσε ότι η συνάντηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας με τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα και η συνέργεια που μπορεί να δημιουργηθεί, θα ενδυναμώσει, όχι μόνο το τουριστικό όνομα της περιοχής, αλλά και την τοπική οικονομία και τους μικρούς παράγωγους. «Έχουμε δύο τεράστια πλεονεκτήματα που είναι ο πολιτισμός και  η γαστρονομία μας. Αν αυτά τα συνδυάσουμε μέσα στο πακέτο που λέμε βαριά τουριστική βιομηχανία μαζί με την αξιοποίηση των αγροδιατροφικών προϊόντων η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Γι’ αυτό και οι “Θησαυροί της Κορινθιακής Γης” αποτελούν μία ιδιαίτερα μοναδική πρωτοβουλία την οποία από τη θέση μας θα υποστηρίζουμε και θα συγχαίρουμε», τόνισε ο Γιώργος Καββαθάς προσθέτοντας επίσης ότι οι συνέργειες που δημιουργούνται μπορούν να έχουν πολλαπλασιαστικό όφελος και θα είναι το κυρίαρχο θέμα των επομένων ετών.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα