Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022
29.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Χρυσή» διάκριση για την Barilla Hellas

ΑρχικήΝέα«Χρυσή» διάκριση για την Barilla Hellas
spot_img

cibum team

Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση έλαβε η Barilla Hellas στην κατηγορία Πρωταγωνιστές Κλάδων της Δεκαετίας 2010-2020 στα βραβεία – θεσμός «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020», που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η διάκριση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της οικονομικής δραστηριότητας και της ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, όπως οι συνεχείς επενδύσεις ύψους 70 εκ. στο σύνολο, που υλοποιούνται σταθερά από το 2000 ως και σήμερα καθώς και η ανάπτυξη νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Εκτός από την τιμητική αυτή διάκριση, η Barilla Hellas παρέλαβε και το Solidarity Excellence Award για τις ενέργειες που πραγματοποίησε την περίοδο της πανδημίας Covid-19 με στόχο να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες ομάδες.

Για την Barilla Hellas, αυτη η διπλή βράβευση της ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας επισφραγίζει την φιλοσοφία ευθύνης που διέπει την επιχειρηματική της δράση, αντιμετωπίζοντας της προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στις επόμενες γενιές.

Mε βασικό πυλώνα της εταιρικής της στρατηγικής της το «Καλό για Σένα, Καλό για τον Πλανήτη», η δράση της Barilla Hellas δεν βασίζεται μόνο στις οικονομικές της επιδόσεις αλλά αντικατοπτρίζει τον τρόπο που λειτουργεί για να πολλαπλασιάζει την αξία που παράγει για τους εργαζομένους της, την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία

Βιώσιμη διαχείριση στην ελληνική αλυσίδα βιομηχανίας τροφίμων – Μελέτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Οι κρίσιμοι παράγοντες, των πρακτικών και των επιδόσεων της βιώσιμης διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού (SSCM) στην Ελλάδα
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα