Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δείτε αν έχετε κι εσείς τις κατσαρόλες που ανακλήθηκαν λόγω κινδύνου εγκαύματος

ΑρχικήΟικιακάΔείτε αν έχετε κι εσείς τις κατσαρόλες που ανακλήθηκαν λόγω κινδύνου εγκαύματος
spot_img

Oι λαβές των σκευών μπορεί να αποκολληθούν, ειδικά μετά από πρόσκρουση ή υπό το βάρος του περιεχομένου

Η μάρκα DE BUYER ανακαλεί αρκετά από τα προϊόντα της από τη σειρά με σκεύη μαγειρέματος PRIM APPETY. Η ανάκληση αφορά τις κατσαρόλες και τα τηγάνια που πωλήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2023 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2024. Το πρόβλημα που εντοπίστηκε είναι ότι οι λαβές αυτών των σκευών μπορεί να αποκολληθούν, ειδικά μετά από πρόσκρουση ή υπό το βάρος του περιεχομένου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη διαρροή του ζεστού φαγητού ή υγρών και να δημιουργήσει εγκαύματα στους χρήστες.

- Advertisement -

Τα εγκαύματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σοβαρά εάν επηρεάσουν ευαίσθητες περιοχές του σώματος ή εάν το ζεστό περιεχόμενο πέσει πάνω σε παιδιά.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τον αριθμό ιχνηλασιμότητας που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε προϊόντος για να βεβαιωθείτε ότι αποτελεί μέρος της παρτίδας που ανακαλείται.

Οι κατσαρόλες πωλούνται και στην Ελλάδα σε πολλά φυσικά καταστήματα αλλά και διαδικτυακά. Για να δείτε αν το προϊόν σας ανήκει σε αυτά που ανακαλούνται ελέγξτε τα μοντέλα και τους αριθμούς παρτίδας.

Τα μοντέλα των σκευών που ανακαλούνται:

3505.32 3505.36 3505.40
3505.45 3505.50 3506.32 3506.36 3506.40 3506.50
3507.32 3507.36 3507.40 3507.45

Αριθμοί παρτιδών:

  • GTIN 3011243505327
  • GTIN 3011243505365
  • GTIN 3011243505402
  • GTIN 3011243505457
  • GTIN 3011243505501
  • GTIN 3011243506324
  • GTIN 3011243506362
  • GTIN 3011243506409
  • GTIN 3011243506508
  • GTIN 3011243507321
  • GTIN 3011243507369
  • GTIN 3011243507406
  • GTIN 3011243507451
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα