Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γάλα: σύμμαχος ή εχθρός της αρτηριακής πίεσης;

ΑρχικήΟικιακάΓάλα: σύμμαχος ή εχθρός της αρτηριακής πίεσης;
spot_img

cibum

«Λαλάκη πιες το γάλα σου»… είχε δίκιο η μάμα του Λαλάκη; «Επαμεινώνδα, πιες λίγο ζεστό γάλα να χαλαρώσεις» έχει δίκιο η σύντροφος του Νίκου; Όλες αυτές οι προτροπές που ακούγονται τον τελευταίο αιώνα στις Ελληνικές οικογένειες έχουν επιστημονική βάση, ή μήπως πρόκειται για άλλον ένα μύθο σχετικά με τη διατροφή μας; Πάμε να δούμε τι αναφέρει ο Εθνικός διατροφικός οδηγός μετά από ενδελεχείς επιστημονικές έρευνες και κυρίως, ποια η σχέση της κατανάλωσης γάλακτος με τις αυξομειώσεις στην αρτηριακή πίεση.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα συμφωνεί πως…..
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί το ψωμί χαλάει τόσο γρήγορα; Το λάθος που κάνουμε

Εάν το ψωμί σας δεν αποθηκευτεί σωστά, μπορεί να συσσωρεύσει υγρασία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα