cibum team
Η αμερικάνικη σοκολατοποιία Vosges Haut-Chocolat, με έδρα το Σικάγο, το έχει τερματίσει. Με το αφήγημα, όπως αναγράφεται στο site της, ότι προσπαθήσει να ανοίξει νέους ορίζοντες σε μυαλό, πνεύμα και ουρανίσκο μέσω της σοκολάτας, κατασκευάζει και πουλάει σοκολάτα με γεύση μπέικον!
Καλώς ήλθατε στην επανάσταση του μπέικον αναφέρεται στην σχετική προώθηση του προϊόντος με την επεξήγηση: Όλο το φυσικό καπνιστό μπέικον με φρούτα ψήνεται σε μικρές παρτίδες προτού το κόψουμε σε λεπτές μύτες. Το καπνιστό αλάτι Alderwood αποπνέει άρωμα φωτιάς και αντισταθμίζει τέλεια τη γλυκύτητα της σοκολάτας. Η ιστορία της συλλογής Μπέικον και Σοκολάτας μας ξεκινά με την παιδική μνήμη της Κατρίνας Μαρκόφ, ιδρύτριας της σοκολατοποιίας για τη μητέρα της, που κάνει βάφλες και τη γεύση της γλυκιάς ζάχαρης σφενδάμνου που συνδυάζεται με το αλμυρό, αλμυρό μπέικον στο πιάτο της. Μόλις δοκιμάσετε το καπνιστό μπέικον Fruitwood και τη γλυκόπικρη μαύρη σοκολάτα, θα καταλάβετε την αποκάλυψη αυτού του εξαιρετικού συνδυασμού.
Η σοκολάτα-μπέικον απευθύνεται, λέει, στους εραστές μπέικον, στους εραστές σοκολάτας και όλους τους ενδιάμεσους. Επιδίωξη τους όπως τονίζεται στην παρουσίαση της εταιρείας Vosges Haut-Chocolat, είναι να δημιουργήσει αρμονία, δημιουργικότητα και έμπνευση μέσω της εξερεύνησης της αλχημικής ισορροπίας ανάμεσα στην ψυχή που αναζητά την ευτυχία και το πνεύμα που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο. Ίσως και να κάνουμε λάθος… αλλά το εάν αυτό θα επιτευχθεί, μέσω της σοκολάτας μπέικον, είναι εξαιρετικά αμφίβολο!!!!