Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και όμως υπάρχει… σοκολάτα με γεύση μπέικον!

ΑρχικήΟικιακάΚαι όμως υπάρχει... σοκολάτα με γεύση μπέικον!
spot_img

cibum team


  Η αμερικάνικη σοκολατοποιία  Vosges Haut-Chocolat, με έδρα το Σικάγο, το έχει τερματίσει. Με το αφήγημα, όπως αναγράφεται στο site της, ότι προσπαθήσει να ανοίξει νέους ορίζοντες σε μυαλό, πνεύμα και ουρανίσκο μέσω της σοκολάτας, κατασκευάζει και πουλάει σοκολάτα με γεύση μπέικον!

Καλώς ήλθατε στην επανάσταση του μπέικον αναφέρεται στην σχετική προώθηση του προϊόντος με την επεξήγηση: Όλο το φυσικό καπνιστό μπέικον με φρούτα ψήνεται σε μικρές παρτίδες προτού το κόψουμε σε λεπτές μύτες. Το καπνιστό αλάτι Alderwood αποπνέει άρωμα φωτιάς και αντισταθμίζει τέλεια τη γλυκύτητα της σοκολάτας.  Η ιστορία της συλλογής Μπέικον και Σοκολάτας μας ξεκινά με την παιδική μνήμη της Κατρίνας Μαρκόφ, ιδρύτριας της σοκολατοποιίας για τη μητέρα της, που κάνει βάφλες και τη γεύση της γλυκιάς ζάχαρης σφενδάμνου που συνδυάζεται με το αλμυρό, αλμυρό μπέικον στο πιάτο της. Μόλις δοκιμάσετε το καπνιστό μπέικον Fruitwood και τη γλυκόπικρη μαύρη σοκολάτα, θα καταλάβετε την αποκάλυψη αυτού του εξαιρετικού συνδυασμού.

- Advertisement -

Η σοκολάτα-μπέικον απευθύνεται, λέει, στους εραστές μπέικον, στους εραστές σοκολάτας και όλους τους ενδιάμεσους. Επιδίωξη τους όπως τονίζεται στην παρουσίαση της εταιρείας Vosges Haut-Chocolat, είναι να δημιουργήσει αρμονία, δημιουργικότητα και έμπνευση μέσω της εξερεύνησης της αλχημικής ισορροπίας ανάμεσα στην ψυχή που αναζητά την ευτυχία και το πνεύμα που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο. Ίσως και να κάνουμε λάθος… αλλά το εάν αυτό θα επιτευχθεί, μέσω της σοκολάτας μπέικον, είναι εξαιρετικά αμφίβολο!!!!

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι τάσεις κατανάλωσης σνακ σύμφωνα με την έκθεση «State of Snacking 2024» της Mondelēz

Η Mondelēz International παρουσιάζει την έκτη ετήσια έκθεση «State of Snacking».

Τρεις νεκροί από τροφική δηλητηρίαση σε γηροκομείο της Φλωρεντίας

Τρεις άνθρωποι, τρόφιμοι σε γηροκομείο της Φλωρεντίας έχασαν τη ζωή τους από τροφική δηλητηρίαση - 114 κρούσματα γαστρεντερίτιδας.

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο