Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Salt Bae: Λογαριασμός 161.500 ευρώ σε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου “χασάπη”

ΑρχικήΟικιακάLIFESalt Bae: Λογαριασμός 161.500 ευρώ σε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου "χασάπη"
spot_img

Μόνο για τα κρασιά οι πελάτες πλήρωσαν 153.000 ευρώ!

Προκαλεί για άλλη μία φορά ο διάσημος Τούρκος chef Salt Bae ή αλλιώς Νουσρέτ, ο οποίος έγινε γνωστός για την κίνησή του όσον αφορά στον τρόπο που αλατίζει τις μπριζόλες, που συνοδεύεται από τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου και τα κολλητά μπλουζάκια σε συνδυασμό με το αισθησιακό ταπεραμέντο και φυσικά τα κοφτερά χασαπομάχαιρά του…

Είχε καιρό φαίνεται να προκαλέσει αρνητικά σχόλια που μάλλον του αρέσουν, και ανέβασε μόνος του στο Instagram μία εξωφρενική απόδειξη λογαριασμού από το εστιατόριό του στο Αμπού Ντάμπι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην οποία ο δαιμόνιος χασάπης έγραψε “η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή” ο λογαριασμός έφτασε τα 161.550 ευρώ αν και από την απόδειξη φαίνεται πως η παρέα ήταν ολιγομελής. Ο πελάτης το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε ο Salt Bae και η παρέα του έφαγαν, όπως φαίνεται από τη απόδειξη, την περίφημη χρυσή μπριζόλα του Gold Ottoman Steak αξίας 1.450 ευρώ! το Gorlden Istanbul 3.362 ευρώ! αλλά ο λογαριασμός εκτοξεύτηκε από τα περίφημα κρασιά Petrus που όλα μαζί κόστισαν περίπου 153.000 ευρώ!

apodeiksi

Και βέβαια έγινε αυτό που… ζητούσε! Οι ακόλουθοί τους τον έκραξαν (όχι όλοι) με έντονες αντιδράσεις και εκφράσεις. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν αυτός που πλήρωσε το μαλλί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι κάποιος βιοπαλαιστής ή συνηθισμένος εργαζόμενος.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα