Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κρέμα τυριού από Brie η νέα τάση του TikTok – Αντιδρούν οι τυροκόμοι!

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΚρέμα τυριού από Brie η νέα τάση του TikTok - Αντιδρούν οι τυροκόμοι!
spot_img

Η συνταγή για τυρί κρέμα που διχάζει.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις τάσεις που κυκλοφορούν στο tik-tok, όσον αφορά το φαγητό, η κρέμα τυριού brie είναι ίσως η πιο πρόσφατη. Κάτι σαν την τυροκαυτερή ωστόσο πιο ουδέτερη που ταιριάζει τόσο για γλυκό έδεσμα όσο και για αλμυρό, είναι η νέα συνταγή κρέμας που γίνεται με ένα απλό χτύπημα στο μίξερ.

   Την τάση στο instagram ξεκίνησε η food blogger Meg Quinn η οποία συνδύασε την κρέμα τυριού με κερήθρα μελιού, και αργότερα έγινε Viral στο tik-tok. Η συνταγή απαιτεί ουσιαστικά την αφαίρεση της πέτσας του τυριού, έπειτα κομμάτια από μπρί και αντίστοιχα ίδιας ποσότητας βουτύρου. Όλα τοποθετούνται στο μίξερ, αφού έχουν μείνει πρώτα για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου. Το αποτέλεσμα είναι μια λεία κρέμα τυριού, που ωστόσο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από ειδικούς στο χώρο του τυριού.

    Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δημιουργία της φλούδας λευκής μούχλας που καλύπτει το μπρι απαιτεί από τους τυροκόμους περίπου δύο εβδομάδες για τη δημιουργία της, σύμφωνα με την New England Cheesemaking Supply Company. Ωστόσο για την συγκεκριμένη συνταγή αφαιρείται και πετιέται.

   Η Emma Harvey, αγοραστής τυριού στο City Market South End στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ, είπε στο Allrecipes: “Υπάρχουν γεύσεις και νότες που υπάρχουν στη φλούδα που διαφέρουν από την πάστα του τυριού. Σας ικετεύω, μην πετάτε έτσι απλά τη φλούδα”.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο