Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σκορδόψωμο στη Φριτέζα αέρα σε… 4 λεπτά

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΣκορδόψωμο στη Φριτέζα αέρα σε... 4 λεπτά
spot_img

Εύκολος και γρήγορος τρόπος για σκορδόψωμο στη Φριτέζα αέρα.

Του Γιάννη Γδοντέλη

Τα σκορδόψωμα αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για πολλούς, καθώς το σκόρδο έχει έντονη, γλυκιά και πικάντικη γεύση που συνδυάζεται υπέροχα με το βούτυρο ή το λάδι, δίνοντας μια μοναδική αλμυρή γεύση ενώ η τραγανή υφή τους σε συνδυασμό με τη μαλακή εσωτερική υφή του ψωμιού είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Τα σκορδόψωμα συνήθως σερβίρονται ζεστά και τραγανά και όσοι… ξέρουν, ξέρουν πως προσφέρουν αληθινή απόλαυση. Τέλος, είναι γρήγορα και εύκολα στην προετοιμασία, και με την παρακάτω συνταγή η προετοιμασία αυτών των αλμυρών εδεσμάτων θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ.

Η Lifestyle influencer Matila Relefors γνωστή και ως @brunchingblonde εξήγησε το πως αν δεν έχουμε ψωμί ή ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να ξεφορτωθούμε τις τορτίγιες που κάθονται στο ντουλάπι μας, μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για το “αυτοσχέδιο” μας σκορδόψωμο.

Για τη συνταγή θα πρέπει να απλώσετε μια τορτίγια στον πάγκο, αλείψτε μια γενναιόδωρη ποσότητα βουτύρου από τη μία πλευρά, στη συνέχεια ψιλοκόψτε μια σκελίδα σκόρδο και σκορπίζοντάς το πάνω στην βουτυρωμένη επιφάνεια. Για έξτρα γεύση, ψιλοκόψτε φρέσκα σχοινόπρασα και πασπαλίστε τα από πάνω. Ρυθμίστε τη φριτέζα αέρα στους 180°C, τοποθετήστε την τορτίγια μέσα και αφήστε την να ψηθεί για τέσσερα λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, με τις άκρες να έχουν γίνει τραγανές και χρυσές, κόψτε την σε τέσσερα ίσα τρίγωνα. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά και απολαύστε κάθε μπουκιά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο