Ένας παγκοσμίου φήμης σεφ αποκαλύπτει
Ο Graham Elliot είναι κριτής στο MasterChef των Ηνωμένων Πολιτειών και καταξιωμένος σεφ. Έχει προταθεί για βραβείο James Beard τρεις φορές, έχει δικά του εστιατόρια και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, οπότε ας τον εμπιστευτούμε όταν μας λέει ότι ένα είναι το μυστικό για αφράτο και καλοψημένο μπιφτέκι!
Ποιο είναι αυτό; Να πιέζεις ένα μικρό παγάκι στη μέση του μπιφτεκιού πριν το ψήσεις στη σχάρα. «Φτιάξτε τα μπιφτέκια σας, μετά βάλτε το παγάκι σας στη μέση και αφήστε το να λιώσει ενώ ψήνετε στη σχάρα, για να διατηρεί το τρόφιμο υγρό», συμβουλεύει ο Έλιοτ.
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Τροφικές δηλητηριάσεις από μπαχαρικά – Ποιο είναι το πιο μολυσμένο – Πως να προστατευτείτε
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Ανακαλούνται σοκολατένια πουράκια, μπισκότα και γκοφρέτες μετά από καταγγελία καταναλωτή
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Για πρώτη φορά ανακαλούνται γυναικεία παπούτσια λόγω σοβαρού κινδύνου πτώσεων και τραυματισμού
Το παγάκι θα αποτρέψει το υπερβολικό ψήσιμο των μπιφτέκι και θα προσθέσει λίγη επιπλέον υγρασία στο μοσχαρίσιο κρέας — κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κυρίως αν ψήνετε μεγάλα μπιφτέκια.
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Λουκέτο σε δεκάδες επιχειρήσεις σε εμπορικό κέντρο – Σωρεία παραβάσεων που αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια
Και αν ανησυχείτε ότι τα παγάκια θα κάνουν τα μπιφτέκια σας κρύα ή υγρά, κακώς! Ο πάγος λιώνει αρκετά γρήγορα, οπότε κανείς δεν θα ξέρει καν ότι ήταν εκεί
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Μητέρα παλεύει για δικαιοσύνη αφού έχασε το μωρό της από προϊόν της Fisher-Price που συνδέεται με 100 θανάτους
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Πίνετε αναψυκτικά διαίτης; Νέα μελέτη επισημαίνει τον κίνδυνο για καρδιακά νοσήματα και εγκεφαλικά από δημοφιλές γλυκαντικό
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Νέο καμπανάκι κινδύνου για τις γρανίτες