Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μεγάλο και πολύ απλό μυστικό για αφράτο καλοψημένο μπιφτέκι (βίντεο)

ΑρχικήΟικιακάΤο μεγάλο και πολύ απλό μυστικό για αφράτο καλοψημένο μπιφτέκι (βίντεο)
spot_img

Ένας παγκοσμίου φήμης σεφ αποκαλύπτει

Ο Graham Elliot είναι κριτής στο MasterChef των Ηνωμένων Πολιτειών και καταξιωμένος σεφ. Έχει προταθεί για βραβείο James Beard τρεις φορές, έχει δικά του εστιατόρια και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, οπότε ας τον εμπιστευτούμε όταν μας λέει ότι ένα είναι το μυστικό για αφράτο και καλοψημένο μπιφτέκι!

- Advertisement -

Ποιο είναι αυτό; Να πιέζεις ένα μικρό παγάκι στη μέση του μπιφτεκιού πριν το ψήσεις στη σχάρα. «Φτιάξτε τα μπιφτέκια σας, μετά βάλτε το παγάκι σας στη μέση και αφήστε το να λιώσει ενώ ψήνετε στη σχάρα, για να διατηρεί το τρόφιμο υγρό», συμβουλεύει ο Έλιοτ.

Το παγάκι θα αποτρέψει το υπερβολικό ψήσιμο των μπιφτέκι και θα προσθέσει λίγη επιπλέον υγρασία στο μοσχαρίσιο κρέας — κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κυρίως αν ψήνετε μεγάλα μπιφτέκια.

Και αν ανησυχείτε ότι τα παγάκια θα κάνουν τα μπιφτέκια σας κρύα ή υγρά, κακώς! Ο πάγος λιώνει αρκετά γρήγορα, οπότε κανείς δεν θα ξέρει καν ότι ήταν εκεί

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα