Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τεκίλα Casa del Sol: Χειροποίητο απόσταγμα με την υπογραφή της E. Λονγκόρια

ΑρχικήΟικιακάΤεκίλα Casa del Sol: Χειροποίητο απόσταγμα με την υπογραφή της E. Λονγκόρια
spot_img

cibum team

Το όνομά της «Casa del Sol» που σημαίνει το «Σπίτι του Hλιου». Είναι ένα μοναδικό απόσταγμα φτιαγμένο από την καλύτερη χειροποίητη επιλεγμένη 100% μπλε αγαύη από τα πλούσια και αμμώδη εδάφη της πολιτείας Χαλίσκο (Jalisco) του Μεξικού σε υψόμετρο άνω των 1.500 μέτρων και με την διάσημη υπογραφή της Μεξικανοαμερικανίδας ηθοποιού, σκηνοθέτη και ακτιβίστριας Eύα Λονγκόρια.

Σε συνέντευξη της στο «HOLA USA» η ηθοποιός τόνισε ότι η τεκίλα έχει αυθεντικές μεξικάνικες ρίζες, συμπεριλαμβανομένης της Alejandra Pelayo, η οποία είναι επικεφαλής παραγωγής του «Casa Del Sol», και βαπτιστήρα του Francisco Alcaraz δημιουργού της τεκίλας «Patron».

- Advertisement -

«Οι μεξικάνικες ρίζες, η πλούσια κληρονομιά και η ξεχωριστή παραδοσιακή παρασκευή άνοιξαν το δρόμο για το μέλλον, βοηθώντας στη δημιουργία μιας ξεχωριστής τεκίλας», πρόσθεσε η Α. Pelayo.

«Μου αρέσει να αναδεικνύω σε κάθε ευκαιρία τις μεξικάνικες ρίζες μου και την γυναικεία δραστηριότητα. Είμαι λοιπόν περήφανη που είμαι συνιδρυτής μιας μάρκας που πραγματικά όχι μόνο έχει ξεχωριστή γεύση αλλά έχει τις ρίζες της στην παράδοση και στον πολιτισμό», αναφέρει η Λογκόρια και συνεχίζει «περίπου το 8% των παραγωγών είναι γυναίκες σε μια βιομηχανία που κυριαρχείται από άνδρες».

Η Εύα, που μόλις ολοκλήρωσε τη σκηνοθεσία της πρώτης της ταινίας μεγάλου μήκους, επισκέφτηκε το αποστακτήριο όπου δημιουργείται η συγκεκριμένη τεκίλα «Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα αποστακτήριο τρίτης γενιάς 100% μεξικανικής ιδιοκτησίας, με μια γυναίκα CEO», δήλωσε η ηθοποιός. «Η αγαύη δεν ποτίζεται τεχνητά μόνο από την βροχή», εξηγεί. «Χρησιμοποιούμε ίνες αγαύης τις οποίες τις θερμαίνουμε παραδοσιακά και όχι με αέριο. Αυτό είναι μία εξαιρετικά παραδοσιακή τεχνική». Σημειωτέον τo φυτό της μπλε αγαύης αποτελείται από σαρκώδη φύλλα, και μπορεί να ξεπεράσει τα 2 μέτρα ύψος.

Ακόμα ανάφερε στο «HOLA USA» ότι είναι η πρώτη φορά που «δοκίμασε μια τεκίλα από την οποία μπορείς πραγματικά να καταλάβεις από τι φτιάχτηκε». «Θεέ μου, αυτό έχει γεύση βανίλιας, είναι κρεμώδες…. για μένα ήταν μια διαδικασία που “ανοίγει” τα μάτια », είπε χαρακτηριστικά. Η Λονγκόρια είπε επίσης ότι «ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε τεκίλα είναι σε ένα ποτήρι σαμπάνιας». Το Casa Del Sol προσφέρει τρεις ξεχωριστές ποικιλίες – Blanco, Reposado και Añejo.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα