Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Διεθνή: 500 κρούσματα σαλμονέλας από χοιρινό – Το μεγαλύτερο ξέσπασμα Salmonella Infantis στην Ευρώπη
Ποιο σούπερ μάρκετ είναι ο πιο γενναιόδωρος εργοδότης για τους υπαλλήλους του
Βιοφίλμ: Η προσέγγιση των επιθεωρητών/ελεγκτών στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων
Διεθνή: 900 έφτασαν τα κρούσματα σαλμονέλωσης από κρεμμύδια
Food fraud: Αγωγή στη Subway με την κατηγορία ότι στον τόνο έβαζε κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι!
Οι οικονομικές επιπτώσεις της παχυσαρκίας: Το κόστος της μέχρι το 2060 θα φτάσει στο 3,6% του ΑΕΠ
Φασματοσκοπία NIR: Μέτρηση υγρασίας σε αποξηραμένα τρόφιμα – Ενίσχυση στην αποδοτικότητα της παραγωγής
Έρευνα: Οι 5 ανησυχίες των διευθυντών εργοστασίων τροφίμων
Τεχνολογία: Φορητή συσκευή για μικροβιολογικό έλεγχο κρεάτων σε δευτερόλεπτα
EFSA: Το όριο της γλυφοσάτης στις εισαγωγές σόγιας
Επιθεωρητές συστημάτων ασφάλειας τροφίμων: Το GFSI θέτει για πρώτη φορά απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης
Ψυχρό πλάσμα: Εφαρμογές απολύμανσης και συντήρησης στη βιομηχανία τροφίμων
Βιομηχανία Τροφίμων: Αμμωνία ή φθοριούχα για ψυκτικό μέσο; – Ποια και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή
Παρασκευαστές Vegan τροφίμων: Τα βήματα για σίγουρη επιτυχία
2024: Ανακαλύψτε Το Soul Food Σας Με Βάση Το Ζώδιο Σας
Μηνιαίο ωροσκόπιο για Food Experts, του αστρολόγου Astra Eneka.
Food label: Οι 13 πιο παραπλανητικές ετικέτες τροφίμων
Βιομηχανία τροφίμων: Οι in house μικροβιακές αναλύσεις για άμεσους και φθηνούς ελέγχους
Κρασί: Βασικές γνώσεις για… αρχάριους
Πόσα και ποια ελληνικά προϊόντα έφαγαν “πόρτα” από τον FDA για εξαγωγή στις ΗΠΑ
Κυβερνοεπιθέσεις στο σύστημα τροφίμων- Τα παιχνίδια των εκατομμυρίων και ο ρόλος του επιστήμονα τροφίμων
Πως η βιομηχανία τροφίμων μπορεί να αντιμετωπίσει τις ψηφιακές απειλές.
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας