Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
«Μπλόκο» των Ελληνικών αρχών σε 3 φορτία με μολυσμένο σουσάμι
Απάτη «μαμούθ» με κρασί στην Ιταλία- Κατασχέθηκαν 60.000 λίτρα παραποιημένο κρασί
Οι επιστήμονες με την ταμπέλα “μαύρο πρόβατο”
Αυξάνονται τα θύματα της σοκολάτας στις ΗΠΑ – 58 τροφικές δηλητηριάσεις ο μέχρι στιγμής απολογισμός
Αδυνάτισμα και υπνική άπνοια
Κρούσματα αλλαντίασης στην Ευρώπη – Νέα στοιχεία από το ECDC
«Πιθανώς καρκινογόνα» όλα τα ταλκ και όχι μόνο της Johnson & Johnson σύμφωνα με την IARC
Το φαινόμενο της πεταλούδας και η κλιματική αλλαγή
Η Ελλάδα ενημέρωσε το RASFF για απαγορευμένες ουσίες σε γρανίτες προέλευσης Βόρειας Μακεδονίας
Τορτίγιες στο μικροσκόπιο – Σχεδόν τρείς στις τέσσερις έχουν φυτοφάρμακα, ορυκτέλαια και υπερβολικό αλάτι!
Επίθεση στην EFSA από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία συστατικών τροφίμων
Πόσο πληρώνονται οι Επιστήμονες Τροφίμων στις ΗΠΑ
Το φάρμακο – “φαρμάκι”
Προσοχή: Ειδοποίηση RASFF στην Ελλάδα για μολυσμένο τυρί – 122 τροφικές δηλητηριάσεις
Η καινοτομία των αρχών ασφάλειας Τροφίμων της Τσεχίας – 1 στις 3 ανακλήσεις αφορούν σε παραπλάνηση καταναλωτών
Ταχίνι το υπερτρόφιμο (superfood) – Γιατί πρέπει να διαβάζετε τις ετικέτες
PFAS: Nέα στοιχεία και συνενοχή στο “έγκλημα”
Οι σερβιτόροι γνωρίζουν πιο πολλά από τους μάγειρες για τα αλλεργιογόνα και την μεσογειακή διατροφή!
Η πρώτη μελέτη για τη μέτρηση τοξικών μετάλλων στα ταμπόν – Βρέθηκαν αρσενικός και μόλυβδος μεταξύ άλλων ρύπων
Η διατροφική αξία του ταπεινού σκόρδου
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας