Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας – Εταιρεία πρώτων υλών ζητά Τεχνολόγο τροφίμων ή Γεωπόνο

ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας - Εταιρεία πρώτων υλών ζητά Τεχνολόγο τροφίμων ή Γεωπόνο
spot_img

Η εταιρεία « Ν. ΛΕΚΟΣ Α.Ε. » η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των πρώτων και βοηθητικών υλών βιομηχανίας τροφίμων, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, ζητά να προσλάβει: ΠΩΛΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΓΕΩΠΟΝΟ

Βασικά Καθήκοντα:

  • Υλοποίηση πλάνου πωλήσεων / ανάπτυξη πελατολογίου Β2Β
  • Παροχή τεχνογνωσίας και συμβουλευτική υποστήριξη πελατών
  • Παρακολούθηση ανταγωνισμού και τάσεων αγοράς

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων / Γεωπόνου –Τεχνολόγου Τροφίμων / Χημικού Τροφίμων
  • Προϋπηρεσία 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Καλή γνώση του χώρου της βιομηχανίας τροφίμων
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Καλή γνώση Η/Υ
  • Δυνατότητα ταξιδίων εντός Ελλάδας
  • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας
  • Εστίαση στο αποτέλεσμα και την επίτευξη στόχων

    Για περισσότερες πληροφορίες, και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο