Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ORGANIC 3S Α.Ε : Θέση εργασίας για Γεωπόνο/ Τεχνολόγο/Χημικό τροφίμων

ΑρχικήPicksNews LineORGANIC 3S Α.Ε : Θέση εργασίας για Γεωπόνο/ Τεχνολόγο/Χημικό τροφίμων
spot_img

Η Ελληνική εταιρεία παραγωγής τροφίμων και εμπορίου βιολογικών προϊόντων ORGANIC 3S Α.Ε., αναζητά υποψήφιο με πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμονα Τροφίμων/ Τεχνολόγου Τροφίμων/ Χημικού / Χημικού Μηχανικού ή συναφούς σχολής, για την πλήρωση της θέσης Στελέχους Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Ενδεικτικές αρμοδιότητες του υποψηφίου για τη θέση:

-Επιβλέπει την τήρηση Κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής.

-Επιλύει προβλήματα Ποιότητας και Ασφάλειας κατά τη παραγωγή Τροφίμων.

-Ελέγχει καθημερινά την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας IFS της εταιρείας.

-Διαχειρίζεται τα προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και έχουν σχέση με την ασφάλεια και την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

-Παρεμβαίνει στην παραγωγική διαδικασία και προτείνει την παύση αυτής, μόνο όταν κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου να διαπιστωθούν αιτίες που οδηγούν στην παραγωγή μη συμμορφούμενων προϊόντων και να ληφθούν οι κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.

-Εξασφαλίζει, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, την ποιότητα των παραλαμβανόμενων Ά υλών και Υλικών Συσκευασίας. Διαχειρίζεται τυχόν αποκλίσεις και μη συμμορφώσεις.

-Αξιολογεί τους προμηθευτές Α’ και Β’ υλών και συντάσσει αναφορές μη συμμόρφωσης προς αυτούς, σε περιπτώσεις αποκλίσεων με τις συμφωνηθέντες προδιαγραφές παρακολουθώντας τις διορθωτικές ενέργειες και την πλήρη συμμόρφωση αυτών.

-Επικοινωνεί με προμηθευτές

-Ενημερώνει σε εβδομαδιαία αλλά και καθημερινή βάση τον Γεν. Δ/ντη για ευρήματα, μη συμμορφώσεις επί της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και τις διορθωτικές ενέργειες οι οποίες εφαρμόστηκαν.

-Διενεργεί εσωτερικές επιθεωρήσεις.

-Οργανώνει και υλοποιεί την εκπαίδευση και κατάρτιση εργαζομένων

-Συνεργάζεται ενεργά με όλα τα τμήματα της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας και την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση: https://bit.ly/3nsYqaP

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο