Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Επιλεγμένα άρθρα
Κιλκίς – καλλιέργειες: Υπολείμματα καφέ για “τόνωση” του εδάφους!
ΥΠΑΑΤ: Η απόφαση για τις αθέμιτες πρακτικές – Ποια προϊόντα θα πληρώνονται σε 30 και ποια σε 60 ημέρες
Β. Γεωργάτος: Που οφείλεται η επιτυχία της «Γρηγόρης»
Έρευνα για το φυτικό “κρέας”: Πόσοι άνθρωποι το καταναλώνουν και γιατί
ΥπΑΑΤ: Στους πραγματικούς δικαιούχους οι Ευρωπαϊκές Ενισχύσεις
Όσφρηση: Ανακαλύφθηκε ο “υποδοχέας καραμέλας” που ξεκλειδώνει τη μοριακή κωδικοποίηση των γεύσεων των τροφίμων
Η σαλμονέλα είναι η πρώτη αιτία τροφιμογενών επιδημιών στην Αυστραλία
Οι 4 “σύμμαχοι” για υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα
Εστίαση-μέτρα: 228.158 ευρώ τα πρόστιμα σε μία ημέρα – 11 συλλήψεις
Η μεγαλύτερη και χειρότερη επιδημία λιστερίωσης στην παγκόσμια ιστορία
Φυτοφάρμακα: Έφτασε η νέα έκδοση του δωρεάν λογισμικού IUCLID
Φέτα: Προτάσεις για το νέο πλαίσιο προστασίας παρουσίασε η Δ.Ο. Φέτας στον ΥΠΑΑΤ
Βιομηχανία τροφίμων: Αναλύσεις μικροοργανισμών σε πεπιεσμένο αέρα
Εστίαση: Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα.Τι ισχύει από σήμερα για τους εξωτερικούς χώρους
Το E. coli στα πουλερικά μπορεί να προκαλέσει (και) ουρολοιμώξεις
Το καλά κρυμμένο μυστικό στο λογότυπο των Starbucks
ΕΟΦ: Ανάκληση των δημοφιλών πολυβιταμινών LANES λόγω αιθυλενοξειδίου
Σχολικά γεύματα: Ψηφίστηκε η τροπολογία – Άμεση διανομή
Επιθεωρητές συστημάτων ασφάλειας τροφίμων: Το GFSI θέτει για πρώτη φορά απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης
Food Sabotage: Οι απίστευτες δολιοφθορές, η θέση της βιομηχανίας τροφίμων και τα Food Defense Plans
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας