Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
29.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FSSC 22000 version 5.1

spot_img

cibum team

Στις 3 Νοεμβρίου 2020, δημοσιεύτηκε η Έκδοση 5.1 του Συστήματος πιστοποίησης FSSC 22000. Οι κύριοι λόγοι για την αναβαθμισμένη έκδοση είναι η συμμόρφωση με τις τελευταίες απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI) και οι ενισχυμένες απαιτήσεις για την απόδοση των Οργανισμών Πιστοποίησης (CB) ως μέρος της συνεχούς βελτίωσης. Επιπρόσθετα, έχουν γίνει μικρές αλλαγές ή τροποποιήσεις στις απαιτήσεις του σχήματος πιστοποίησης version 5.
Για να κατεβάσετε μια επισκόπηση των κύριων αλλαγών μεταξύ του FSSC 22000 Έκδοση 5 και της Έκδοσης 5.1 πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα