Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΗ Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key
spot_img

Η υπεύθυνη του Green Key της Ελληνικής εταιρείας προστασίας της Φύσης, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια δράσης και προσφοράς, κ. Νατάσσα Αντωνοπούλου,  μίλησε στο cibum.gr για το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key, και για την πράσινη διαχείριση στον Τουρισμό.

Επίσης ανέλυσε την διαδικασία απόκτησης του Green Key, τα οφέλη για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,  καθώς και το πόσο επηρεάζει έναν τουρίστα η ύπαρξη οικολογικού σήματος ποιότητας.

Τέλος μίλησε για την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων στην πράσινη διαχείριση, ανέλυσε πως διαχειρίζονται το θέμα στις άλλες χώρες, ενώ αναφέρθηκε και στις γαλάζιες σημαίες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο