Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Α. Σπυριδωνίδης του AEGEAN MELATHRON στο cibum για τον τουρισμό, τα πρωτόκολλα και την Χαλκιδική

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ Α. Σπυριδωνίδης του AEGEAN MELATHRON στο cibum για τον τουρισμό, τα πρωτόκολλα και την Χαλκιδική
spot_img
Ο Υποδιευθυντής του AEGEAN MELATHRON Χαλκιδικής, μέλους του ομίλου ξενοδοχείων Κρητικός Αστέρας μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά για την μέχρι τώρα πορεία των κρατήσεων, έκανε σύγκριση με το περσυνό καλοκαίρι αλλά και με το καλοκαίρι του ’19, καθώς και τις προσδοκίες των ξενοδόχων για φέτος αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Ο κ. Άλκης Σπυριδωνίδης ανέλυσε τα θέματα που έχουν ανακύψει στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές σε σχέση με το περσινό HEALTH FIRST, στο πως διαχειρίζεται το AEGEAN MELATHRON το θέμα του μπουφέ και περιέγραψε πως προσαρμόζεται το προσωπικό αλλά και οι πελάτες. Επίσης αναφέρθηκε στο επιπλέον κόστος λειτουργίας για τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους ελέγχους που γίνονται από τους tour operators.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο