ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις...

Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη.

Ο ξενοδόχος Γιώργος Κουκούλης ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου NEOKLASSIKO KOUKOULI στα Φυρά της Σαντορίνης, μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά για το κλίμα που επικρατεί στον τουριστικό κλάδο στο πανέμορφο νησί, και για τις προβλέψεις των ξενοδόχων, σύμφωνα με τις οποίες αναμένεται η κίνηση να είναι αυξημένη από 50-60% σε σχέση με πέρυσι.

Ο κ. Κουκούλης αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει υποστεί η εστίαση και τα εμπορικά καταστήματα λόγω της απουσίας των κρουαζιερόπλοιων, και ταυτόχρονα κάλεσε τους έλληνες τουρίστες να επισκεφθούν τη Σαντορίνη καθώς όπως είπε η οι τιμές είναι φέτος πολύ μειωμένες.

- Advertisement -

Τέλος αναφέρθηκε και στην δυσκολία της συμμόρφωσης με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που όμως -όπως τόνισε-φέτος είναι πολύ πιο χαλαρά. 

 

- Advertisement -

  Το NEOKLASSIKO KOUKOULI βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία στα Φηρά και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια, εξωτερική πισίνα και βεράντα. Το κατάλυμα απέχει περίπου 200μ. από τον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων και 600μ. από το Μέγαρο Γκύζη και το Τελεφερίκ. Αυτό το υποαλλεργικό κατάλυμα είναι 2,9χλμ. μακριά από την Παραλία Έξω Γιαλός.

Όλα τα δωμάτια στο NEOKLASSIKO KOUKOULI διαθέτουν αίθριο με θέα στην πόλη, επιφάνεια εργασίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο.

- Advertisement -

Η περιοχή είναι δημοφιλής για ποδηλασία. Επιπλέον, το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Στα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο NEOKLASSIKO KOULI περιλαμβάνονται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας και ο Ορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός. Πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Σαντορίνης, σε απόσταση 4χλμ. από τον ξενώνα. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Φηρά σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη. - Cibum.gr
Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη. - Cibum.gr
Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη. - Cibum.gr
- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σύνδεση μεταξύ χαρακτηριστικών αυτισμού και διατροφής της μητέρας στην εγκυμοσύνη διαπιστώνει μελέτη ελληνικών Πανεπιστημίων

Νέα ελληνική έρευνα εξετάζει πώς η μεσογειακή διατροφή στην εγκυμοσύνη σχετίζεται με χαρακτηριστικά του αυτισμού στην προεφηβική ηλικία.

Στο μικροσκόπιο οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ: Νέο σύστημα αξιολόγησης της εποπτείας για την ασφάλεια τροφίμων (ΚΥΑ 56443/2026)

Η ΚΥΑ 56443/2026 θεσπίζει νέο σύστημα αξιολόγησης του ΕΦΕΤ με δείκτες απόδοσης, στόχους και ετήσια αξιολόγηση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.

Σχεδόν 60 χώρες και η Ελλάδα, εμπλέκονται στο σκάνδαλο μεγάλης βιομηχανίας κρέατος – 176 follow-ups στο RASFF και συνεχείς ανακλήσεις

Η ευρωπαϊκή έρευνα επεκτείνεται με διαρκή updates, νέες χώρες, νέα προϊόντα και επίσημες ανακλήσεις λόγω άγνωστης μικροβιολογικής κατάστασης.