To Cibum εξασφαλίζει συνεντεύξεις με διακεκριμένους food experts και όχι μόνο, οι οποίοι αναλύουν τις θέσεις τους, παρουσιάζουν το project τους, σχολιάζουν την επικαιρότητα και αποκαλύπτουν το όραμά τους για τoν κλάδο.
Ο Καθηγητής αλλεργιολογίας του γενικού κρατικού Νίκαιας Νικόλαος Φαρμάκας μίλησε στο Cibum για τις σημαντικότερες τροφικές αλλεργίες που ταλαιπωρούν τους Έλληνες.
Στα 2,1 δισ. ευρώ από 1,5 δισ. ευρώ που είναι σήμερα θα φτάσουν μέχρι το τέλος του 2025 τα επενδεδυμένα κεφάλαια της HIG Capital Advisors LLC στην Ελλάδα.
Άρθρο της Βασιλικής Καζάζη Διευθύνουσας Συμβούλου της ΤÜV HELLAS Head of BE Mediterranean ΤÜV NORD, για τη νέα μορφή και λογική ηγεσίας που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρείν.
Ο Γιάννης Σαριδάκης του Φορέα Πιστοποίησης EUROCERT προτείνει αλλαγές στον Κανονισμό της ΕΕ 2021/382 λόγω ελλείματος πληροφορίας που οδηγεί σε παρανοήσεις αλλά και λανθασμένης μετάφρασης.
Ο CEO της Kapelis Packaging Παναγιώτης Καπέλης μιλάει στο Cibum για την σημαντική διάκριση της συσκευασίας Halopack, στα Food Experts Awards στο πλαίσιο της ΔΕΘ HELEXPO.
Ο CEO των εργαστηρίων VELTIA μίλησε στο cibum για την πορεία του στο τομέα της υπηρεσιών επιστημονικών αναλύσεων, για τη δύσκολη μετάβαση από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και για το μυστικό της επιτυχίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas Γιάννης Καλλιάς στη μοναδική δημόσια εξομολόγησή του, μιλάει στο Cibum όχι μόνο για τον φορέα πιστοποίησης του οποίου ηγείται, αλλά και για τον ανταγωνισμό, την πορεία του προς την κορυφή, τους συνεργάτες του, τον μεγάλο του έρωτα και την οικογένεια του.
Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα Food Experts’ Awards 2023.
Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.