Τα κλασικά “μαμαδίστικα”…Κοτόπουλο με Πατάτες και Μακαρόνια με Κιμά!
Για πάνω από 55 χρόνια, η NIKAS παραμένει αφοσιωμένη, στη δημιουργία εκλεκτών προϊόντων, με πάθος και δέσμευση στην ποιότητα και τη γεύση. Ιδρύθηκε το 1966 και από τότε έχει αποκτήσει μια μοναδική θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η ιστορία της είναι συνυφασμένη με την ιστορία των αλλαντικών, ένα έδεσμα που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής διατροφής, για πάνω από 2.500 χρόνια!
Τα ελληνικά αλλαντικά ανέκαθεν ενθουσίαζαν τους καταναλωτές, με την άπειρη ποικιλία των γεύσεών τους. Από τον καβουρμά του Έβρου, την πορκέτα της Ευρυτανίας και το σύγκλινο της Μάνης, μέχρι τη λούντζα των Κυκλάδων και το απάκι της Κρήτης, τα αλλαντικά αποτελούν γαστρονομική απόλαυση, που απολαμβάνουν γενιές και γενιές. Μαζί με το ζαμπόν, το λουκάνικο, το μπέικον και το σαλάμι, η Ελλάδα απολαμβάνει τις γαστρονομικές προκλήσεις, που δημιουργεί η φαντασία, η εφευρετικότητα και το πάθος των ανθρώπων της. Η ανάγκη να διατηρηθεί το κρέας γέννησε την έννοια της επεξεργασίας, την οποία αποκαλούμε “αλλαντοποίηση”.
Σήμερα, η NIKAS υπάρχει στα καθημερινά τραπέζια, προσφέροντας νόστιμα, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, για όλη την οικογένεια και για όλες τις περιστάσεις. Παραμένη πιστή στην παράδοση, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει τις νέες τάσεις στη διατροφή. Η δέσμευσή της στην ποιότητα, επεκτείνεται και στις μελλοντικές γενιές, καθώς προσπαθεί να δημιουργεί προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμα υλικά στη συσκευασία των προϊόντων της. Κάθε συσκευασία της αντανακλά την αφοσίωσή της, στη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων. Σχεδιάζει συνεχώς νέες πρακτικές, για να κάνει το αποτύπωμά της πιο πράσινο. Αναπτύσσει προϊόντα νέας γενιάς, που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις, συνήθειες και προτιμήσεις. Επιλέγει προσεκτικά τα πιο αγνά συστατικά, όπως τα ελληνικά κοτόπουλα από τον Νιτσιάκο Ιωαννίνων, για να ενισχύσει την ποιότητα και την αξία των προϊόντων της, στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική παραγωγή.
Η σειρά NIKAS “Ελληνική Κουζίνα” είναι μία σειρά έτοιμων γευμάτων, φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες και βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, που προσφέρουν όλη την απόλαυση του σπιτικού μαγειρέματος, χωρίς κόπο και συμβιβασμούς στην ποιότητα. Χάρη στη μοναδική τεχνολογική τους καινοτομία, τα γεύματα αυτά διατηρούν τη διατροφική τους αξία, όχι μόνο χάρη στα αγνά υλικά αλλά και στην προσθήκη έξτρα παρθένου ελαιολάδου.
Για να διασφαλιστεί η απόλυτη φρεσκάδα και ποιότητα, όλα τα γεύματα συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας περιέκτες CPET, σφραγισμένα με μεμβράνη και καπάκι.
Στη σειρά έτοιμων γευμάτων “Ελληνική Κουζίνα” NIKAS έρχονται να προστεθούν σύντομα δύο νέα, κλασικά “μαμαδίστικα” γεύματα: το Κοτόπουλο με Πατάτες και τα Μακαρόνια με Κιμά! Η NIKAS μας προσκαλεί να τα δοκιμάσουμε στην Έκθεση HORECA 2024, 9-12 Φεβρουαρίου!
Από την ίδια σειρά έτοιμων γευμάτων, της NIKAS, κυκλοφορούν και: Μουσακάς, Γεμιστά, Φασολάδα, Φασολάκια, Παστίτσιο, Σπανακόρυζο, Μελιτζάνες Ιμάμ, Μπριάμ, Λαχανοντολμάδες και άλλα αγαπημένα πιάτα που θα σας “λύσουν” τα χέρια!