Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

SUPER SPOON HIGH PROTEIN ICE CREAM! Τα νέα λειτουργικά παγωτά της ΚΡΙ ΚΡΙ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοSUPER SPOON HIGH PROTEIN ICE CREAM! Τα νέα λειτουργικά παγωτά της ΚΡΙ ΚΡΙ!
spot_img

Το 1ο επώνυμο λειτουργικό παγωτό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη!

Στην καρδιά της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα στη Βόρεια Ελλάδα, μόλις 3 χλμ. από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι Α.Ε. Η ιστορία της Κρι Κρι ξεκίνησε το 1954, όταν ο ιδρυτής της, Γιώργος Τσινάβος, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, που παρήγαγε και πωλούσε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής. Οι πρώτες παραδόσεις παγωτού έγιναν από πλανόδιους πωλητές, με ειδικά σχεδιασμένα χειροκίνητα καροτσάκια, που χρησιμοποιούσαν πάγο και αλάτι, ως μέσο ψύξης. Τα παγωτά της Κρι Κρι, ιδιαίτερα το Κασσάτο, ένα μοναδικό παγωτό με βάση το πρόβειο γάλα και πλούσια γεύση απέκτησαν γρήγορα φήμη, πέρα από τα όρια των Σερρών.

Τη δεκαετία του 1960, τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτό εμφανίστηκαν στην αγορά των Σερρών και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μεταφέρθηκαν σε νέες ιδιόκτητες. Η Κρι Κρι απέκτησε την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.

Οι δεκαετίες του ’80 και ’90 χάραξαν τη μετέπειτα πορεία της εταιρείας, με την κατασκευή νέου εργοστασίου το 1987 και την έναρξη της παραδοσιακής παραγωγής γιαουρτιού από αιγοπρόβατα και αγελάδες, με φρέσκο γάλα από την περιοχή των Σερρών. Η ίδρυση υποκαταστήματος στην Αττική συνέβαλε επίσης στη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου διανομής των προϊόντων της Κρι Κρι.

Το 2000, η εταιρεία καινοτόμησε στην αγορά γιαουρτιού λανσάροντας το “Σπιτικό”, το πρώτο γιαούρτι σε συσκευασία οικογενειακού μεγέθους, κερδίζοντας γρήγορα την αναγνώριση της έρευνας αγοράς.

Σήμερα, μετά από 70 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας και συνεχών επενδύσεων, η Κρι Κρι αποτελεί πλέον μία από τις πιο δυναμικές γαλακτοβιομηχανίες, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των αναπτυξιακών της προοπτικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όραμα της Κρι Κρι είναι η δυναμική ανάπτυξη και προώθηση της διατροφικής της κληρονομιάς παγκοσμίως, με αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο και τη φύση. Σέβονται τους καταναλωτές τους και προσπαθούν να τους κάνουν περήφανους για την επιλογή τους. Η εταιρεία παράγει τα προϊόντα της με πάθος και υπευθυνότητα, σαν να επρόκειτο να καταναλωθούν από τα δικά τους παιδιά. Επιπλέον, καλλιεργεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με συνεργάτες, προμηθευτές και παραγωγούς, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες της απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποί της είναι η καρδιά της και φροντίζει για κάθε άτομο, προσπαθώντας καθημερινά για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Ενθαρρύνεται η πρωτοβουλία, η δημιουργικότητα, η εξωστρέφεια και η καινοτομία, με στόχο τη συνεχή επιδίωξη της βελτίωσης και της ανάπτυξης. Ενεργεί με αφοσίωση στους στόχους και τις δεσμεύσεις προς τους μετόχους της και προσπαθεί με πάθος να διαπρέπει σε ό,τι κάνει.

Η Κρι Κρι διαθέτει αναγνωρισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, με άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, για τη διεξαγωγή αυστηρών διαδικασιών ελέγχου.

Το ελληνικό γιαούρτι είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τρόφιμα, με τεράστιες προοπτικές στην ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά. Οι καταναλωτές αρχίζουν τώρα να ανακαλύπτουν το ελληνικό γιαούρτι και να το εντάσσουν στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτή η παγκόσμια τάση δίνει στην Κρι Κρι ισχυρή δυναμική, για περαιτέρω επέκταση στη διεθνή αγορά, καθώς είναι ένας καθιερωμένος παίκτης στην ελληνική αγορά, με σημαντική εμπειρία στην παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού.

Το εργοστάσιο παγωτού είναι εξοπλισμένο με τις πιο προηγμένες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής, επιτρέποντας ετήσια παραγωγική ικανότητα 100 εκατομμυρίων μερίδων για την περίοδο παγωτού. Διαθέτει αυτόματες γραμμές παραγωγής, που καλύπτουν όλους τους τύπους παγωτού: παγωτά σε ξυλάκι, πυραύλους, κύπελλα, σε οικογενειακά και επαγγελματικά μεγέθη. Όλα τα παγωτά καταψύχονται στους -40°C και αποθηκεύονται στους -25°C, σε νέους ψυκτικούς θαλάμους, φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας.

Τα Νέα HIGH PROTEIN SUPER SPOON ICE CREAM, της Κρι Κρι είναι τα πρώτα, επώνυμα λειτουργικά παγωτά, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης! Όλη η απόλαυση του παγωτού και δύναμη σε μια κουταλιά!

Διαθέσιμα στα ψυγεία σε δύο υπέροχες γεύσεις:

  • Super Spoon Chocolate Hype με κακάο, σιρόπι σοκολάτας & κομμάτια brownies και
  • Super Spoon Peanut Butter Load με φυστικοβούτυρο, σιρόπι καραμέλας & κομμάτια brownies.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο