Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

VitaFree: Τα “ροζ” αλμυρά μπισκότα με βρώμη

ΑρχικήTop quality 4uVitaFree: Τα "ροζ" αλμυρά μπισκότα με βρώμη
spot_img

Η Ελληνική μπισκοτοποιία Vita free έχει στόχο να καινοτομεί και να βελτιώνει τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών.

Όπως λέει η ίδια η Vita Free, οι καταναλωτές και το περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και αυτό αποτελεί κίνητρο για συνεχή καινοτομία, επένδυση στην εξέλιξη και αξιοποίηση των πιο προηγμένων τεχνολογιών για την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας, μοναδικά σε γεύση και φιλικά προς το περιβάλλον.

- Advertisement -

Αν και πολύ “νέα” (ιδρύθηκε το 2017) η Vita free έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα καθώς τα μπισκότα της ταξιδεύουν σε 14 χώρες και οι εγκαταστάσεις που θεωρούνται από τις πιο σύγχρονες στην Ευρώπη βρίσκονται στα Τρίκαλα.

Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από φοινικέλαιο και τα περισσότερα είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και κατάλληλα για vegan. Χρησιμοποιεί χάρτινες συσκευασίες συμβάλλοντας στη μείωση της χρήσης πλαστικού αλλά μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το χρώμα της εταιρείας: Ροζ που συμβολίζει την αρχή, την αναγέννηση, την ανθοφορία και την εμφάνιση μιας νέας ζωής.

Από τα προϊόντα της Vita Free ξεχωρίσαμε τα Αλμυρά μπισκότα με βρώμη χωρίς φοινικέλαιο και εξαιρετική πηγή φυτικών ινών. Απευθύνονται σε «ψαγμένους» καταναλωτές που αναζητούν λειτουργικά οφέλη στα τρόφιμα.

Περιέχουν αλεύρι βρώμης, πίτουρο σίτου, πίτουρο βρώμης, σπόρους κινόα, σπόρους αμάρανθου, μαύρο και λευκό σησάμι, ηλιέλαιο, έλαιο από καρύδα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα