Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lidl CZ: Οι αρχές εντόπισαν επικίνδυνα λουκάνικα

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνLidl CZ: Οι αρχές εντόπισαν επικίνδυνα λουκάνικα
spot_img

Ανάκληση λουκάνικων από τα Lidl CZ λόγω κινδύνου για τους καταναλωτές.

Η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Τσεχίας μετά  επίσημο έλεγχο της Κρατικής Επιθεώρησης Γεωργίας και Τροφίμων στα σουπερμάρκετ Lidl εντόπισε λουκάνικα που αποτελούν δυνητικό κίνδυνο για τους καταναλωτές. Πρόκειται για το προϊόν LIVER PREJT PREMIUM στο εσωτερικό του οποίου διαπιστώθηκε  η παρουσία σκληρών σωματιδίων μεγέθους άμμου ή μικρών βότσαλων. «Τα τρόφιμα δεν θεωρούνται ασφαλή εάν είναι μολυσμένα με ξένες ή άλλες ουσίες» αναφέρει η Αρχή. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως ανιχνεύτηκε «Μη έγκυρη παράμετρος: εμφάνιση και υφή».

- Advertisement -

Η ενημέρωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής στην κατηγορία “επικίνδυνα τρόφιμα” και στην ετικέτα ως κατασκευαστής, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, αναγράφεται: MP Krásno, as, Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou, 757 01 Valašské Meziříčí.

Οι Τσέχοι επιθεωρητές ελέγχουν τακτικά τα σουπερμάρκετ Lidl. Πριν από περίπου ένα μήνα εντόπισαν σημάδια αλλοίωσης σε Μείγμα κρεάτων για σούπα που πωλείτο από τα Lidl , ενώ στα τέλη Γενάρη βρήκαν μούχλα σε ορισμένες συσκευασίες του τυριού Pilos Eidam προέλευσης Γερμανίας και σε λουκάνικα που όμως τονίστηκε στην ανακοίνωση «μύριζαν σάπιο».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα