Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΑΠ: διεθνής συνάντηση για το νερό.

ΑρχικήΝέαΕΑΠ: διεθνής συνάντηση για το νερό.
spot_img

cibum team

Μια διεθνής ακαδημαϊκή «συνάντηση» με επιστήμονες από την Ελλάδα αλλά και το Ισραήλ, την Ιορδανία, το Μαρόκο και την Κίνα που θα διερευνήσουν αρχαίες αλλά και σύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης του νερού αλλά και των αποβλήτων, διοργανώνει σήμερα,  το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Η συζήτηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά στο ΕΑΠ, ενώ την διοργάνωση της έχει αναλάβει το Εργαστήριο τεχνολογιών αειφορικής διαχείρισης αποβλήτων.

Επιστημονικό αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το Νερό, τα απόβλητα και το περιβάλλον. Στο συνέδριο συμμετέχουν οι διεθνείς Οργανώσεις του νερού  και θα διεξαχθεί on line στο νέο αμφιθέατρο του ΕΑΠ στην Περιβόλα, όπου και το κτίριο πλέον της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

- Advertisement -

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του διεθνούς συνεδρίου για όποιον θελήσει να το παρακολουθήσει μέσω του YouTube βρίσκονται στο site: https://wwetc2021.env.eap.gr/

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω του YouTube https://www.youtube.com/watch?v=95gFXt6dmqU

Στο συνέδριο αναμένεται να  παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις που θα αφορούν τις αρχαίες τεχνολογίες του νερού και της διαχείρισης των αποβλήτων αλλά και αναφορά πάνω σε νέες τεχνολογίες επεξεργασίας και διαχείρισης των αποβλήτων από καθηγητές του Ισραήλ, της Ιορδανίας, του Μαρόκου, της Κίνας.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα