Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Η αντίδραση των ιδιοκτητών στο διαχωρισμό των εστιατορίων

ΑρχικήΝέαΕστίαση: Η αντίδραση των ιδιοκτητών στο διαχωρισμό των εστιατορίων
spot_img

cibum team

Ενιαία αντιμετώπιση όλων των κλειστών χώρων και χρήση του 70% της χωρητικότητάς τους με άμεση επιδότηση σύγχρονων ιονιστών αέρα, ζητάει ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης, αντιδρώντας στην πρόταση της κυβέρνησης για διαχωρισμό των μαγαζιών.

Σε ανακοίνωσή του ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης, χαρακτηρίζει «δυστοπική» την πρόταση της κυβέρνησης για διαχωρισμό των μαγαζιών σε αμιγή και μεικτά και εκτιμά ότι ο διαχωρισμός δημιουργεί «κοινωνικούς αυτοματισμούς, μαγαζιά πολλών ταχυτήτων και τελικά αθέμιτο ανταγωνισμό».

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση: «έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις μας για κοινωνική αλληλεγγύη, όπως αυτές περιγράφονται στον κανόνα της ισότητας ενώπιον των δημοσίων βαρών και διατυπώνονται στο άρθρο 4, παρ. 5 του Συντάγματος, ενώ έχουμε πληγεί υπέρμετρα ως πολίτες έναντι άλλων κι έχουμε κάνει ιδιαίτερες θυσίες με την οιονεί ανάκληση άδειας λειτουργίας των καταστημάτων μας, καθ’ υπέρβασιν των νομοθετικών εξουσιοδοτήσεων, καλούμαστε να πάρουμε νέους ρόλους: αυτόν του ιατρικού επιτηρητή κι αυτόν του χωροφύλακα. Επιθυμούμε να σας κάνουμε γνωστό ότι ο ρόλος μας δεν είναι αυτός!

Ο ρόλος μας είναι να φιλοξενούμε τους φίλους και πελάτες μας στην προσπάθειά τους να χαλαρώσουν και να “αποδράσουν” από την δυστοπική πραγματικότητα, που μας επιφυλάξατε!… Τασσόμαστε ανοιχτά υπέρ ενός συνεκτικού λόγου και συνεκτικών προτάσεων και μας βρίσκει αντίθετους κάθε διαχωρισμός, που δημιουργεί διχασμό μεταξύ των πολιτών και θυμίζει ζοφερές εποχές.

Η εξαγγελία των κυβερνητικών προτάσεων είναι αντίθετη στην αρχή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ως αυτοτελές ανθρώπινο δικαίωμα… Σας καλούμε να πάρετε πίσω αυτόν το νέο διαχωρισμό και να συζητήσετε μαζί μας! Ζητούμε ενιαία αντιμετώπιση όλων των κλειστών χώρων και χρήση του 70% της χωρητικότητάς τους με άμεση επιδότηση σύγχρονων ιονιστών αέρα…».

Δείτε επίσης: 

Ποτά κάνναβης: Η νέα τάση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών 

Η Dole ανακαλεί βατόμουρα και μύρτιλλα λόγω Cyclospora.

Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια 

McDonald’s: αυξάνει τους μισθούς για να βρει υπαλλήλους 

Πρόγραμμα πιστοποίησης προϊόντων του Β. Αιγαίου ως ΠΟΠ- ΠΓΕ- ΕΠΙΠ 

Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλωσης από πουλερικά στις ΗΠΑ 

Υποχρέωση αναλυτικής ετικέτας στα αλκοολούχα ποτά. Αλλάζει ο Καν 1169/2011

Ο FAO προειδοποιεί για δηλητηριάσεις από ψάρι γλυκού νερού

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις ανθυγιεινών τροφίμων στη Βρετανία

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δεν είναι για όλους

Μυκοπρωτεΐνη: Η super star του ‘80 που προσπαθεί ακόμα να κάνει μεγάλη καριέρα!

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο