Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο mikio…Μπουκίτσες με Χαρούπι και Αμύγδαλο από την Κρητών Άρτος!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέο mikio...Μπουκίτσες με Χαρούπι και Αμύγδαλο από την Κρητών Άρτος!
spot_img

Αλμυρές και γλυκές μπουκιές για να τις απολαύσετε…on the go!

Η Κρητών Άρτος ιδρύθηκε το 2004, μέσω της εξαγοράς ενός παλιού, οικογενειακού, εργαστηρίου παραγωγής παραδοσιακών, κρητικών προϊόντων αρτοποιίας και έκτοτε έχει διακριθεί όσον αφορά την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της, στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε με μια απλή αλλά ισχυρή ιδέα: να διατηρήσει και να προωθήσει την πλούσια, γαστρονομική κληρονομιά της Κρήτης. Τα θεμέλιά της βασίστηκαν σε δεκαετίες οικογενειακής εμπειρίας, στην κατασκευή αυθεντικών, κρητικών ειδών αρτοποιίας, διασφαλίζοντας ότι οι πατροπαράδοτες συνταγές και τεχνικές δε θα χαθούν από τον εκσυγχρονισμό.

Τον Απρίλιο του 2005, η Κρητών Άρτος έκανε ένα σημαντικό βήμα, μετακομίζοντας στις δικές της εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. Η μετακόμιση αυτή σηματοδότησε την έναρξη ενός φιλόδοξου, επενδυτικού προγράμματος, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, διατηρώντας παράλληλα τις παραδοσιακές μεθόδους, που προσδίδουν στα προϊόντα τους το μοναδικό τους χαρακτήρα.

Σήμερα, η υποδομή της εταιρείας εκτείνεται σε πάνω από 4.000 τ.μ., στεγάζοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που συνδυάζεται άψογα με τις πατροπαράδοτες τεχνικές παραγωγής. Επέκταση, που επέτρεψε στην Κρητών Άρτος να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την αυθεντικότητα.

Την ίδια χρονιά με τη μετεγκατάστασή της, η εταιρεία άνοιξε νέους δρόμους, καθώς έγινε η πρώτη, που παρήγαγε κρητικά προϊόντα αρτοποιίας, υπό την ιδιωτική ετικέτα μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Η καινοτόμος αυτή προσέγγιση άνοιξε νέες αγορές και βοήθησε στην εισαγωγή των παραδοσιακών, κρητικών γεύσεων σε ένα ευρύτερο κοινό.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Κρητών Άρτος βρίσκεται η αφοσίωση στη δημιουργία καινοτόμων, υψηλής ποιότητας, γευστικών και 100% φυσικών προϊόντων, με βάση το μοντέλο της Κρητικής Μεσογειακής Διατροφής. Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη, δημιουργώντας μια εξειδικευμένη ομάδα για τη διερεύνηση νέων ιδεών και την ανάπτυξη προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά, παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους παραγωγής! Καθώς η Κρητών Άρτος επεκτείνεται στις διεθνείς αγορές, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων εργάζεται ακούραστα, για να προσαρμόσει την εμπειρία και την παράδοση της Κρήτης και την κρητική μεσογειακή διατροφή, στις καταναλωτικές συνήθειες και τις ανάγκες κάθε αγοράς. Αυτή η προσέγγιση της επιτρέπει να μοιραστεί την πλούσια, γαστρονομική κληρονομιά της Κρήτης με τον κόσμο, σεβόμενη παράλληλα τις τοπικές γεύσεις και προτιμήσεις.

Η κρητική κουζίνα, με τις ρίζες της στην αρχαία ιστορία, φημίζεται για τις γεύσεις, τα συστατικά και τα οφέλη για την υγεία. Κεντρικό ρόλο σε αυτή τη γαστρονομική παράδοση παίζει η χρήση του ελαιολάδου, το οποίο αποτελεί τη βάση της μεσογειακής διατροφής, που είναι γνωστή για την προαγωγή της μακροζωίας και της καλής υγείας.

Η Κρητών Άρτος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση και προώθηση αυτής της διατροφικής κληρονομιάς. Παράγοντας παραδοσιακά προϊόντα, όπως το παξιμάδι – βασικό συστατικό της κρητικής διατροφής από τη μινωική εποχή – η εταιρεία διασφαλίζει ότι η διατροφική σοφία των προηγούμενων γενεών συνεχίζει να ωφελεί τους σύγχρονους καταναλωτές.

Η εταιρεία διαθέτει και προϊόντα HO.RE.CA.- ποιοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Η σειρά mikio της Κρητών Άρτος είναι πεντανόστιμες μπουκίτσες, αλμυρές ή γλυκιές για ένα γρήγορο σνακ…on the go! Θα τις βρείτε σε υπέροχες συσκευασίες των 25g και 80g και στις ακόλουθες γεύσεις:

  • mikio Μπουκίτσα με ΑΜΥΓΔΑΛΟ & ΜΕΛΙ 25g
  • mikio ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΤΥΡΙΟΥ 25g
  • Νέο mikio Μπουκίτσα με ΧΑΡΟΥΠΙ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ 25g
  • mikio Μπισκοτάκι ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 80g
  • mikio ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΤΥΡΙΟΥ 80g και
  • mikio Μπουκίτσα με ΑΜΥΓΔΑΛΟ & ΜΕΛΙ 80g

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο