cibum team
Ο μπακλαβάς κυριαρχεί ανάμεσα σε όλα τα ανατολίτικα γλυκά. Μία από τις πιο δημοφιλείς συνταγές προέρχεται από την πόλη των Ιωαννίνων, όπου ο Νίκος Κολιονάσιος και η οικογένειά του έγιναν διάσημοι για τον νόστιμο, χρυσό μπακλαβά τους – τα παραδοσιακά χειροποίητα τραγανά ρολά, ελαφρώς μελωμένα και γενναιόδωρα γεμάτα με καρύδια κορυφαίας ποιότητας.
Πλέον, η εταιρεία Athena Sweet Athena παρουσιάζει 2 νέες προτάσεις vegan μπακλαβά: την σειρά Cosmopolitan Baklava και την ελληνική Baklava Vegan.
Η Cosmopolitan Baklava Collection συνδυάζει τραγανό φύλλο και μείγμα ξηρών καρπών και νιφάδων βρώμης με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ελαφρύ σιρόπι βανίλιας, προσφέροντας ένα υπέροχο ελαφρύ ρολό μπακλαβά, πλούσιο σε φυτικές ίνες, ενώ το ελληνικό Baklava Vegan είναι χειροποίητο χρησιμοποιώντας το καλύτερο ελαιόλαδο και συστατικά για μια αυθεντική “εμπειρία” μπακλαβά.
Σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσει άλλες 3 σειρές προϊόντων με 14 νέες απολαυστικές συνταγές που έρχονται το επόμενο διάστημα.