Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
18.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγή: “Παγκόσμιος πανικός” για τα ραβιόλια κρόκου αυγού

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγή: "Παγκόσμιος πανικός" για τα ραβιόλια κρόκου αυγού
spot_img

cibum team

Ο Αυστραλός σεφ Johnny Moroney ενθουσίασε σχεδόν δύο εκατομμύρια ανθρώπους με τη συνταγή του για ραβιόλια κρόκου αυγού την οποία μοιράστηκε με βίντεο στη σελίδα του στο TikTok

Πολλοί έχουν πει ότι το νόστιμο πιάτο είναι το «ωραιότερο πράγμα» που έχουν δει ποτέ, και ο λόγος για τον οποίο φαίνεται τόσο καλό είναι επειδή προσθέτει βότανα στα ζυμαρικά.  

«Αυτό είναι το ραβιόλι μου με κρόκο αυγού σε συνταγή ζυμαρικών με φύλλα από βότανα»,  έγραψε ο Johnny στη λεζάντα του βίντεο. «Περίμενε μέχρι να δεις το αυγό να χύνεται από τα ραβιόλια».

Για να φτιάξετε τη νόστιμη συνταγή, ο Johnny είπε ότι πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να φτιάξετε ζυμαρικά από το μηδέν με 200 γραμμάρια αλεύρι και δύο ολόκληρα αυγά ανακατεμένα μαζί για να δημιουργήσετε μια ζύμη.

Ενώ ξεκουράζετε τα φρέσκα ζυμαρικά σας, θα πρέπει να αρχίσετε να φτιάχνετε τη γέμιση, η οποία αποτελείται από σπανάκι κομμένο σε κύβους, ρικότα, χυμό και ξύσμα λεμονιού, μοσχοκάρυδο, πιπέρι και αλάτι.  

Για να κάνει τα ζυμαρικά πραγματικά όμορφα ο Johnny συνιστά να στρώσετε ένα κομμάτι ζυμαρικών και να τοποθετήσετε μερικά βότανα από πάνω.

Τέλος, ρίξτε τη γέμιση ρικότας στα μακριά φύλλα ζυμαρικών σε κύκλους και στη συνέχεια ρίξτε απαλά έναν κρόκο αυγού στο κέντρο του καθενός. Στρώστε ένα άλλο φύλλο ζυμαρικών με βότανα από πάνω, σφραγίστε τις άκρες και χαμηλώστε σε βραστό νερό για να μαγειρέψετε τα ζυμαρικά.

Για να δείτε τη συνταγή πατήστε ΕΔΩ 

 

Πηγή: daily mail

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα