Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Salt Bae: Η χρυσή μπριζόλα των 600 ευρώ στο νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο

ΑρχικήΟικιακάSalt Bae: Η χρυσή μπριζόλα των 600 ευρώ στο νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο
spot_img

cibum team

Στο Park Tower Hotel του Knightsbridge, άνοιξε το νέο του εστιατόριο ο Salt Bae o εκκεντρικός και διάσημος «κρεοπώλης». Το πολυτελές εστιατόριο χρειάστηκε περίπου 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί και σήμα κατατεθέν του είναι η χλιδή αφού ακόμα και η εξωτερική επιγραφή είναι χρυσή!

Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού φυσικά, είναι οι διάσημες μπριζόλες και τα ψητά κρεατικά, στα οποία έχει αδυναμία ο Νουσρέτ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η διάσημη «χρυσή μπριζόλα» που περιλαμβάνεται στο μενού. Πρόκειται για μία μοσχαρίσια μπριζόλα του ενός κιλού, που κοστίζει η οποία δικαιολογεί και την τιμή των 600 ευρώ, καθώς είναι καλυμμένη από φύλλα βρώσιμου χρυσού!

Ποιος είναι ο Salt Bae

Όλοι μιλάνε γι αυτόν μετά την ανάρτησή του για το πώς συμπεριφέρθηκε σε μία μπριζόλα! Την αλάτισε με μια πολύ χαρακτηριστική κίνηση, από ψηλά, σπάζοντας τον καρπό του. Ο Nusret Gökçe aka Salt Bae ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη. Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο viral κρεοπώλης;

Ο Nusret Gökçe γεννήθηκε το 1983 στο Erzurum της ανατολικής Τουρκίας και είναι το ένα από τα 5 παιδιά ενός εργάτη ορυχείων. Έγινε μαθητευόμενος κρεοπώλης μόλις στα 14 του, δουλεύοντας, όπως έχει πει, 14 ώρες την ημέρα. Σε ηλικία 26 ετών άφησε την Τουρκία και έφυγε για την Αργεντινή, όπου επί τρεις μήνες εργαζόταν σε φάρμες, κρεοπωλεία και εστιατόρια, για να ακολουθήσει η Αμερική ένα χρόνο αργότερα. Δεν κατάφερε ωστόσο να βγάλει βίζα, καθώς δεν είχε ούτε χρήματα σε λογαριασμό, ούτε περιουσία και δεν ήταν παντρεμένος, αποτυγχάνοντας 4 φορές να την εξασφαλίσει.

Για αυτό και επέστρεψε στην Τουρκία με σκοπό να ανοίξει δική του επιχείρηση. O παλιός του φίλος, Mithat Erdem, ήταν αυτός που του έδωσε την ευκαιρία και τον εμπιστεύθηκε, ανοίγοντας μαζί του το πρώτο εστιατόριο (Nusr-Et Etiler) στην Κωνσταντινούπολη. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε η σειρά του Dubai, και αυτή τη στιγμή ο Nusret είναι ιδιοκτήτης 6 εστιατορίων και 2 burgerάδικων. Τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου και τα κολλητά μπλουζάκια σε συνδυασμό με το αισθησιακό ταμπεραμέντο και φυσικά τα κοφτερά χασαπομάχαιρά του έρχονται να πλαισιώσουν τη δημοφιλή κίνησή του όσον αφορά τον τρόπο αλατίσματος. Για όλα αυτά έχει αγαπηθεί όχι μόνο από τους Fan του αλλά και από stars του Hollywood ή κορυφαίους αθλητές που επισκέπτονται τα εστιατόριά του. Ανάμεσά τους οι Leonardo DiCaprio, Mesut Ozil και Roger Federer.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο