Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Analytika

spot_img

Η εταιρεία Analytika ιδρύθηκε το 1991 από τον Ανδρέα Κυριακουλέα (Γεωπόνο), με σκοπό να παρέχει και να υποστηρίζει με επιστημονικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, επιχειρήσεις και βιομηχανίες κυρίως σχετιζόμενες με την Γεωπονία, Δασολογία, Αλιεία και Οικολογία.
Σταδιακά, μέσα από σκληρή δουλειά, η εταιρεία Analytika κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της και πλέον λογίζεται ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς, λόγω της υψηλής ποιότητας εξοπλισμού, υπηρεσιών και αναλογικά χαμηλών τιμών των προϊόντων της. Από το 2017 άλλαξε νομική μορφή σε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ (AnalytiKa Hellas PCC). Διαθέτει παρουσία στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα) και Κύπρο καθώς επίσης και συνεργασίες με χώρες της Βαλκανικής, Ανατολικής Μεσογείου και της Αραβικής χερσονήσου.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα