Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για διευθυντή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για διευθυντή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη
spot_img

Πτυχιούχος/ διπλωματούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ σε αντικείμενο σχετικό με την θέση εργασίας

Βιομηχανία τροφίμων με ηγετική θέση στον κλάδο της και εξαιρετικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, αναζητά Διευθυντή Παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών αποτελεσματικής λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας.

- Advertisement -

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την κάλυψη των αναγκών παραγωγής του εργοστασίου για λογαριασμό των πελατών της εταιρείας, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας τις κατάλληλες μεθόδους και κριτήρια της παραγωγής, τηρώντας τον αντίστοιχο προϋπολογισμό και κατευθύνοντας κατάλληλα το προσωπικό του εργοστασίου.

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχιούχος/ διπλωματούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ σε αντικείμενο σχετικό με την θέση εργασίας

Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών, στην διοίκηση παραγωγής βιομηχανίας τροφίμων

Πολύ καλές γνώσεις οργάνωσης παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων

Πολύ καλή γνώση και εφαρμογή θεμάτων Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων

Άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ

Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

Για αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα