Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
13.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον Κόσμο;

ΑρχικήΝέαΠοια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον Κόσμο;
spot_img

Το World Steak Challenge επιστρέφει στο Δουβλίνο στις 28 Σεπτεμβρίου 2022!

Σε περίπου ένα μήνα θα μάθουμε ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο, καθώς θα διεξαχθεί ο πολυαναμενόμενος παγκόσμιος διαγωνισμός, ο οποίος δοκιμάζει και επιβραβεύει τα καλύτερα κομμάτια κρέατος του πλανήτη και δίνει στους παραγωγούς και τους προμηθευτές μπριζόλας την ευκαιρία να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για το 2022 είναι φιλέτο, ribeye και κόντρα φιλέτο. Φέτος οι συμμετοχές είναι περισσότερες από ποτέ με 20 χώρες να διεκδικούν την πρωτιά.

Πέρυσι καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο αναδείχθηκε η JN Meat International από την Φινλανδία. Οι κριτές διαπίστωσαν ότι μια μπριζόλα κόντρα φιλέτο από τη σειρά SASHI από την JN MEAT INTERNATIONAL ήταν η καλύτερη συνολικά από όλες τις μπριζόλες. Ως αποτέλεσμα, αυτή η μπριζόλα στέφθηκε ως η καλύτερη στον κόσμο και η εταιρεία η καλύτερη παραγωγός εταιρεία στον κόσμο. Για να μάθετε τους υπόλοιπους νικητές του 2021 πατήστε ΕΔΩ.

Κάθε μπριζόλα κρίνεται με βάση διεθνώς συμφωνημένα κριτήρια. Στο πρώτο στάδιο λαμβάνει χώρα τεχνική κρίση όπου οι μπριζόλες ωμές και μαγειρεμένες βαθμολογούνται τυφλά από την ειδική ομάδα κριτών. Όσες συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό στοιχείο, περνάνε στο δεύτερο στάδιο για κρίση από καταναλωτές που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων και τεχνογνωσίας. Οι βαθμολογίες που απονέμονται σε αυτό το στάδιο για κάθε μπριζόλα προστίθενται στο σύνολο από το πρώτο στάδιο για να επιτευχθεί συνολική βαθμολογία. Στη μπριζόλα με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία απονέμεται στη συνέχεια ο τίτλος της Καλύτερης Μπριζόλας στον Κόσμο και στον παραγωγό η διάκριση του Καλύτερου Παραγωγού Μπριζόλας στον Κόσμο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο