Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιρλανδία: Οι παμπ απειλούν να σταματήσουν την πώληση Heineken αντιδρώντας στις αυξήσεις

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΙρλανδία: Οι παμπ απειλούν να σταματήσουν την πώληση Heineken αντιδρώντας στις αυξήσεις
spot_img

Η ζυθοποιία Heineken προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες παμπ στην Ιρλανδία για επικείμενες αυξήσεις τιμών στις μπύρες και τα βαρέλια, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η ζυθοποιία Heineken προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες παμπ στην Ιρλανδία για επικείμενες αυξήσεις τιμών στις μπύρες και τα βαρέλια κατά περίπου 20 λεπτά (0,17 λίρες) το μισό λίτρο. Οι αυξήσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες παμπ αναφέρουν πως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αύξηση τουλάχιστον 40 λεπτά (0,35 λίρες) στα καταστήματά τους, καθώς υπάρχουν κι άλλες πληθωριστικές πιέσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούν.

Σε μια δήλωση σε παμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Heineken φέρεται να είπε: “Εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις των αυξήσεων, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις μετριάσουμε όλες. Μια αύξηση της τιμής σε όλα τα craft προϊόντα μας θα μας επιτρέψει να αντικατοπτρίσουμε καλύτερα το κόστος παραγωγής και προμήθειας των προϊόντων μας. Αυτή η αύξηση τιμής θα τεθεί σε ισχύ σε όλα τα πρόχειρα προϊόντα χαρτοφυλακίου Heineken Ireland την 1η Δεκεμβρίου 2022. Οι τιμές των βαρελιών για τα Heineken και Coors lager θα αυξηθούν, ισοδύναμα με 17 σεντς ανά πίντα (μισό λίτρο).”

Σε αντίδραση στην είδηση, ορισμένες παμπ έχουν ήδη δηλώσει ότι θα αφαιρούσαν εντελώς τα προϊόντα της ζυθοποιίας από τα καταστήματά τους αντί να επιβαρύνουν τους πελάτες τους.

Επιπλέον, η παμπ The Morgue κάλεσε την Diageo, στην οποία ανήκει η Guinness, να αποφύγει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και προέτρεψε επίσης τους πελάτες της να υποστηρίξουν και να επιβραβεύσουν τις ζυθοποιίες που δεν αυξάνουν τις τιμές τους.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο