Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Trikalinos: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάνης

ΑρχικήΝέαTrikalinos: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάνης
spot_img

Η Trikalinos υπογραμμίζει την ανάγκη στήριξης στη νέα γενιά και προσφέρει μέσα από ένα ευρύ πλέγμα ενεργειών πολύτιμα εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.

Η εταιρία Trikalinos συμμετείχε στην Πανελλαδική Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με τελικούς αποδέκτες μαθητές σε σχολεία όλης της χώρας.

- Advertisement -

Ειδικότερα, η Trikalinos προσέφερε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγριανής- Σουφλίου, με στόχο τη συνεισφορά στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία. Η επιλογή του Σχολείου έγινε στρατηγικά, καθώς δόθηκε προτεραιότητα σε απομακρυσμένα σχολεία της χώρας για την προσφορά εξοπλισμού.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του Σχολείου προς της εταιρία αναφέρεται: «Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάνης, ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Τρικαλινός, Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, για τη δωρεά του εξοπλισμού στο σχολείο μας. Υπήρχε μεγάλη ανάγκη του εν λόγω εξοπλισμού, καθώς δεν διαθέτουν όλες οι αίθουσες του σχολείου μας ολοκληρωμένο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται καθημερινά από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στο μάθημα, κάνοντάς το πιο ενδιαφέρον, διαδραστικό, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό».

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Trikalinos υπογραμμίζει την ανάγκη στήριξης στη νέα γενιά και προσφέρει μέσα από ένα ευρύ πλέγμα ενεργειών πολύτιμα εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο στην Ευρώπη: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα