Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
24.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιπερόριζα: 29 στάδια επεξεργασίας στην Κίνα

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠιπερόριζα: 29 στάδια επεξεργασίας στην Κίνα
spot_img

Το “περίπτερο της πιπερόριζας”.

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, μία βιομηχανία επεξεργασίας πιπερόριζας (τζίντζερ) στην πόλη Τονγκλίνγκ της κινεζικής επαρχίας Ανχουέι αποθηκεύει μεθοδικά 5.000 κιλά τοπικών λευκών σπόρων πιπερόριζας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κτίριο.

Το κτίριο, το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν το “περίπτερο της πιπερόριζας” θερμαίνεται με την καύση ξύλου και λειτουργεί ως ένα παραδοσιακό ξηραντήριο, αλλά και ως χώρος προετοιμασίας των σπόρων για την περίοδο της σποράς την επόμενη άνοιξη.

Η τεχνική παραγωγής της λευκής πιπερόριζας στην πόλη Τονγκλίνγκ για την καλλιέργεια, αλλά και την επεξεργασία περιλαμβάνει 29 στάδια.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα