Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
28.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η πρώτη πιτσαρία “του τρόμου” ανοίγει της πύλες της

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ πρώτη πιτσαρία "του τρόμου" ανοίγει της πύλες της
spot_img
spot_img

Ειδική εκδήλωση καταγγελίας για τις παγκόσμιες γεύσεις που προσβάλουν την Ιταλική παράδοση.

Η πρώτη «πιτσαρία του τρόμου» ανοίγει για να “καταγγείλει” τις πιο περίεργες και αηδιαστικές συνταγές που έχουν καταγραφεί στις πέντε ηπείρους, όπου η τέχνη της ιταλικής πίτσας παραμορφώνεται στις πιο απίθανες εκδοχές και στις πιο περίεργες γαρνιτούρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 από τις 09:00 στο Coldiretti Village στη Νάπολη στην Piazza Municipio, με την ευκαιρία της επετείου της εγγραφής της τέχνης του Ναπολιτάνικου Pizzaiuolo στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

 Xιλιάδες αγρότες και πολίτες θα γιορτάσουν την αληθινή ιταλική παράδοση και τις χιλιάδες παραλλαγές της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με τη σχολή των αγροτών σεφ και τους δασκάλους της 100% πραγματικής ιταλικής πίτσας, ζωντανές προετοιμασίες και επιδείξεις δεξιοτήτων από ακροβατικούς σεφ πίτσας.

Για την περίσταση, η έκθεση Coldiretti/Ipsos σχετικά με “Η ιταλική πίτσα κερδίζει την πρόκληση της τιμής” θα δημοσιευθεί με δεδομένα για την οικογενειακή κατανάλωση, τις δαπάνες, τις προτιμήσεις και τις επιπτώσεις στην οικονομία και την απασχόληση για την πιο διαδεδομένη και δημοφιλή εθνική παράδοση. απλότητα και ποικιλία συστατικών που το καθιστούν σύμβολο της μεσογειακής διατροφής και της ιταλικής κουζίνας.

https://www.coldiretti.it/to-do/unesco-giovedi-7-12-a-napoli-apre-la-pizzeria-degli-orrori-al-villaggio-coldiretti

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.

Εμφιαλωμένα νερά: Κίνδυνος για τους Ευρωπαίους – Νέα παρέμβαση της Foodwatch

"Nestlé: Σταμάτα την απάτη με νερό σε πλαστικά μπουκάλια!" είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας της Οργάνωσης προστασίας καταναλωτών Foodwatch.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα