Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας: Ζητείται στέλεχος ποιοτικού ελέγχου

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας: Ζητείται στέλεχος ποιοτικού ελέγχου
spot_img

Η εταιρεία Sparta Gourmet αναζητεί στέλεχος τμήματος ποιοτικού ελέγχου και φυσικοχημικού εργαστηρίου.

Ο ρόλος είναι πλήρους απασχόλησης με έδρα την Σπάρτη
Δραστηριότητα: Ολοκληρωμένη διαχείριση ελιών και ελαιολάδου

Καθήκοντα:

  • Παρακολούθηση και εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας
  • Βελτίωση υφιστάμενων διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, σε πρώτες ύλες, παραγωγική διαδικασία και έτοιμο προϊόν
  • Διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων, δοκιμών τροφίμων και εφαρμογή εργαστηριακών μεθόδων
  • Συλλογή και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων, μέτρηση και αναφορά αποτελεσμάτων
  • Προγραμματισμός και έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας
  • Εργαστηριακές αναλύσεις πρώτων και βοηθητικών υλών, ενδιάμεσων, τελικών προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων
  • Προγραμματισμός και διενέργεια  δειγματοληψιών σε συνεργαζόμενους προμηθευτές  
  • Διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των εργαστηρίων και των διαδικασιών πιστοποίησης 
  • Συνεργασία με τα λοιπά τμήματα της εταιρίας για τη διαχείριση των ζητημάτων παραγωγής & ποιότητας

Απαραίτητα Προσόντα

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Χημικού
  • Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία 3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τροφίμων.
  • Κατανόηση διεθνών προτύπων ασφάλειας τροφίμων (ISO, IFS, BRC).
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο