Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Tsakalidis Analysis & Testing: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων για το εργαστήριο μικροβιολογίας

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςTsakalidis Analysis & Testing: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων για το εργαστήριο μικροβιολογίας
spot_img

Θέση για πτυχιούχο τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής Π.Ε ή Τ.Ε.

H εταιρία Tsakalidis Analysis & Testing  τα τελευταία 80 χρόνια δραστηριοποιείται αδιαλείπτως με συνέπεια και  αποτελεσματικότητα  στο χώρο των φυσικών, χημικών και μικροβιολογικών δοκιμών τροφίμων, ποτών, συσκευασίας και προϊόντων.

Μία δυνατή ομάδα 35 επιστημόνων με ευρύ επιστημονικό πεδίο και πολύχρονη εμπειρία, σε εργαστηριακές εγκαταστάσεις 600 τ.μ., υποστηριζόμενη με όλες τις σύγχρονες εργαστηριακές τεχνικές (ICP-MS, GC-MS, LC-MS-MS, UPLC), προσφέρει υπηρεσίες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε τιμές ανταγωνιστικές με τα εργαστήρια του εξωτερικού.

Τα εργαστήρια ζητούν να προσλάβουν αναλυτή για το εργαστήριο μικροβιολογίας.

Περιγραφή θέσης εργασίας :

  • Εφαρμογή  μεθόδων κλασσικής μικροβιολογίας , προεμπλουτισμοί-εκλεκτικοί εμπλουτισμοί , αραιώσεις , ενοφθαλμισμοί και ενσωματώσεις /επιστρώσεις (pour plate/spreading) υποστρωμάτων υπό άσηπτες συνθήκες
  • Καταμέτρηση / ανάγνωση και υπολογισμός των τελικών αποτελεσμάτων
  • Παρασκευή θρεπτικών υποστρωμάτων
  • Τήρηση και παρακολούθηση εγγράφων και αρχείων του συστήματος ποιότητας
  • Ανάπτυξη και επικύρωση νέων μεθόδων ανάλυσης

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχιούχος τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής Π.Ε ή Τ.Ε ή άλλων συναφών θετικών επιστημών Π.Ε ή Τ.Ε
  • Απαραίτητη εμπειρία 1-2 ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Εμπειρία σε Real Time PCR επιθυμητή
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο